Επικαιρότητα

Το ΕΚΠΕΦ δίπλα στον αγώνα των αγροτών της Φθιώτιδας – Galaksias.com

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και την στήριξή του στα δίκαια αιτήματα των αγροτών της Φθιώτιδας.

Τα προβλήματα των αγροτών είναι υπαρκτά και σοβαρά και επηρεάζουν όχι μόνο τους ίδιους τους αγρότες, αλλά κατ’ επέκταση ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Οι κυβερνητικές πολιτικές οδηγούν τον βασικό πρωτογενή τομέα της χώρας μας στον αφανισμό.

Με την κατακόρυφη αύξηση στο κόστος παραγωγής (λιπάσματα, συλλογή, πετρέλαιο, ρεύμα), οι αγρότες οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στη φτώχεια και στο μαρασμό. Είναι απαγορευτικό πλέον να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους διότι το κόστος παραγωγής είναι μεγαλύτερο από τα έσοδα.

“Οι ίδιες πολιτικές που τσακίζουν το αγροτικό εισόδημα, τσακίζουν το εισόδημα των εργατών και της πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας. 

Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των αγροτών, για αναπλήρωση του εισοδήματός τους ώστε να καλύπτεται το κόστος παραγωγής αλλά και η αξιοπρεπής διαβίωσή τους.

Καλούμε την κυβέρνηση να δώσει άμεσα λύσεις στα οξυμένα προβλήματα επιβίωσης των αγροτών”, τονίζει σε αναοκίνωΣή το ΕΚΠΕΦ.

The post Το ΕΚΠΕΦ δίπλα στον αγώνα των αγροτών της Φθιώτιδας appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button