Επικαιρότητα

Κατέληξε ο 17χρονος μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε βαριά σε πίστα motocross – Galaksias.com

Θρήνος στην Ιεράπετρα για τον χαμό του 17χρονου – Σύμφωνα με πληροφορίες έχει μαζευτεί αρκετός κόσμος έξω από το νοσοκομείο της πόλης

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Ιεράπετρας και της αναισθησιολόγου στην προετοιμασία του παιδιού για να διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, τελικά ο 17χρονος κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την κοινωνία της Ιεράπετρας.  

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει μαζευτεί αρκετός κόσμος έξω από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά τραυματίστηκε στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (27/1) ενώ προσπαθούσε με την μοτοσυκλέτα του τύπου cross να υπερπηδήσει χωμάτινο εμπόδιο σε πίστα motocross της Ιεράπετρας.

Τη στιγμή που είχε η μηχανή φτάσει στο μεγαλύτερο ύψος του άλματος, ο 17χρονος έπεσε από τη μηχανή στο έδαφος -από μεγάλο ύψος- με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Οι φίλοι του – που παρακολουθούσαν την προπόνησή του – κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε στο σημείο στη θέση Περιστεράς, σε ελάχιστα λεπτά. Παρέλαβε τον νεαρό τραυματία, ειδοποιώντας ταυτόχρονα όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου της Ιεράπετρας, να είναι επί ποδός για να φροντίσουν τα πολλαπλά τραύματα του 17χρονου.

Επειδή στο νοσοκομείο δεν εφημέρευε αναισθησιολόγος, κλήθηκε η αναισθησιολόγος που υπηρετεί στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Η κ. Σούλα Λουλάκη, έσπευσε αμέσως εθελοντικά να διασωληνώσει το παλικάρι, προκειμένου να διακομισθεί στο εφημερεύον Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφερε και κατέληξε. 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button