Υγεία & Διατροφή

«Θα υποβιβαστούμε και στη χαμηλότερη κατηγορία εάν χρειαστεί» – Galaksias Portal News

Αποφασισμένος να υποστεί ακόμα και τον υποβιβασμό της σε χαμηλότερη κατηγορία, αν παρθεί απόφαση να αποχωρήσει από την τουρκική SuperLig, δήλωσε ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ, Αλί Κοτς, ο οποίος έβαλε κατά των αθλητικών αρχών και του διαιτητή της αναμέτρησης με την Τραμπζονσπόρ, υπογραμμίζοντας ότι «δεν θα ανεχτούμε αυτή τη μεταχείριση στη χώρα μας».

«Υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται σκληρά εδώ και 13-14 χρόνια, προκειμένου να σπείρουν τους σπόρους της βίας και του μίσους ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Το θύμα της περασμένης νύχτας είναι η Φενέρμπαχτσε. Είναι οι ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε που προστατεύτηκαν από το λιντσάρισμα και τη σωματική επίθεση», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Τι θα γινόταν αν ένας ποδοσφαιριστής δεχόταν λιντσάρισμα; Θα λέγαμε πάλι ότι αυτή πρέπει να είναι η τελευταία φορά; Το λέμε πάντα, αλλά δεν συμβαίνει, ειδικά όταν πρόκειται για τη Φενέρμπαχτσε. Οι χθεσινές επιθέσεις ήταν πλήρως οργανωμένες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας ξεκίνησε και τα γεγονότα κλιμακώθηκαν σταδιακά. Δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι. Αν αυτά είχαν συμβεί σε ματς της UEFA, η άδεια της Τραμπζονσπόρ θα είχε ανακληθεί. Ο Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ (σ.σ. διαιτητής του αγώνα) δεν μπορούσε να διακόψει τον αγώνα και σε αυτό φταίει το ποδοσφαιρικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται η χώρα μας. Ξέρετε τη δύναμη του αντιπάλου μας, την πολιτική και γραφειοκρατική εξουσία. Ο κύριος λόγος για να μην διακοπεί αυτός ο αγώνας ήταν η ομοσπονδία.

Μόλις παραιτήθηκα από την προεδρεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Ως Φενέρμπαχτσε, πρέπει να σχεδιάσουμε το μέλλον μας. Ζητώ ιδιαίτερα από την κοινότητά μας να ενεργήσει με σύνεση. Δεν θα ανεχτούμε αυτή τη μεταχείριση στη χώρα μας. Θα υποβιβαστούμε και στη χαμηλότερη κατηγορία εάν χρειαστεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button