Κόσμος

45 η σέντρα του αγώνα – Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων – Galaksias.com

Στις 19:45 (COSMOTE SPORT 3 HD) θα ξεκινήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο πρώτος αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του UEFA Europa Conference League.

Η ομάδα του Πειραιά θα υποδεχθεί τους Ισραηλινούς με στόχο να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, χωρίς να παραγνωρίζει πόσο δύσκολοι αντίπαλοι αποδεικνύονται οι σύλλογοι του Ισραήλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 ξεκινώντας στη βασική ενδεκάδα τους: Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Καμπί.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αλεξανδρόπουλος εξαιτίας ενοχλήσεων στο πόδι, ενώ οι Ναβάρο, Μαρτίνς, Καμπράλ, Βέζο, Άμπι, Μπιανκόν και Μπρίνιτς δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα της UEFA.

Ως αντίπαλος η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πολύ γνωστή στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό κι έχει αξιοσημείωτη προϊστορία απέναντι στους συλλόγους της χώρας, καθώς στις έξι φορές που κληρώθηκε έως τώρα με συγκρότημα από την Ελλάδα προκρίθηκε τις πέντε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «ομάδα του λαού» αντιμετώπισε και απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον Πανιώνιο και πέρυσι τον Άρη. Όσο για το «δάσκαλό» της; Ο Αστέρας Τρίπολης την περίοδο 2021-15, στα πλέι οφ του Europa League.

Οι Αρκάδες βρήκαν την Μακάμπι ως τελευταίο εμπόδιο πριν τους ομίλους και την απέκλεισαν, νικώντας την με 2-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και χάνοντας 3-1 στη ρεβάνς της Κύπρου, όταν ίσχυε ακόμα ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, με τον οποίο άλλωστε οι Ισραηλινοί είχαν επίσης αφήσει εκτός τον Ολυμπιακό (1-2, 1-0).

Διαιτητής ορίστηκε από την UEFA ο γνωστός στις ελληνικές ομάδες Άγγλος, Κρεγκ Πόουσον (Α΄ κατηγορία). Βοηθοί θα είναι οι Σάιμον Μπένετ, Ίαν Χούσιν και στο VAR ο Κρις Κάβανο με βοηθό τον Τζάρεντ Ζιλέ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Τσικίνιο – Όρτα, Φορτούνης, Ποντένσε – Ελ Κααμπί.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Μισπάτι, Ρεβίβο, Σαχάρ, Σαμπορίτ, Ναχμιάς, Φαν Όφερεϊμ, Πέρετζ, Κανισόφσκι, Μίλσον, Νταβίντα, Ζαχάβι

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button