ΕνημέρωσηΟικονομία

H Husqvarna επιβεβαιώνει ότι η Svartpilen 801 είναι καθ’ οδόν – Galaksias Portal News

του Νεκτάριου Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάνοντας δοκιμές σε μια χωμάτινη πίστα και μια πίστα στον πάγο ήταν πραγματικά οι απαραίτητες δοκιμές για να εξελίξει η Husqvarna τη νέα της μοτοσυκλέτα.
Επιτέλους έγινε: Η Husqvarna ανακοίνωσε επίσημα ότι θα παράγει την Svartpilen 801. Αν και δεν είναι η 901 που σκεφτόμασταν από το αρχικό teaser βίντεο της εταιρείας, σίγουρα είναι κάτι που περιμέναμε. Το νέο μοντέλο μοιάζει ακόμα πιο διασκεδαστικό στο πλήρες teaser βίντεο που κυκλοφόρησε η Husky για να δείξει τη νέα Svartpilen σε δράση.

Το τελευταίο βίντεο είναι μια εκτεταμένη προβολή του μικρού teaser που έδειξε στα τέλη Φεβρουαρίου. Βλέπουμε τη νέα Svart να δοκιμάζεται στα όριά του τόσο σε οβάλ πίστες πάγου όσο και σε χωμάτινες οβάλ πίστες, μαζί με τα απαιτούμενα ελαστικά με καρφιά. Δύο ολισθηρές επιφάνειες, δύο αναβάτες, μία μοτοσυκλέτα που κυριαρχεί, είναι το μήνυμα της Husqvarna.
Το πρώτο πράγμα που γνωρίζουμε είναι ότι η Husqvarna λέει ότι θα είναι μια μοτοσυκλέτα του 2024. Η πλήρης ανακοίνωση, συμπεριλαμβανομένων όλων των προδιαγραφών, θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου 2024. Δεν είναι μοτοσυκλέτα του 2025, αλλά του 2024. Η νέα σεζόν της μοτοσυκλέτας προφανώς δεν έχει τελειώσει ακόμα. Επίσης γνωρίζουμε, ότι η νέα Svartpilen 801 ζυγίζει 181 κιλά.Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η Husqvarna δεν έχει διευκρινίσει εάν πρόκειται για βάρος με υγρά ή χωρίς. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Husqvarna συνήθως αναφέρει βάρη χωρίς υγρά στα φύλλα προδιαγραφών της και ότι η Norden 901 έχει αναγραφόμενο βάρος 204 κιλών, πιστεύουμε ότι είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι αυτός ο αριθμός είναι επίσης το βάρος χωρίς υγρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ισχυριζόμενος αριθμός ιπποδύναμης που δίνεται είναι 105 ίπποι, κάτι που δείχνει ότι πρόκειται για τον κλασικό, χωρίς εκπλήξεις, δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα LC8C στη Svartpilen 801, και όχι για την ανανεωμένη, πιο ισχυρή έκδοση. Αυτό δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη και πιο λεπτομερείς πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες αργότερα τον Μάρτιο του 2024, όπως σημειώσαμε παραπάνω.

Η Husqvarna Svartpilen 801 του 2024 θα διαθέτει υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Easy Shift, όπως οι περισσότερες μοτοσυκλέτες από την τρέχουσα σειρά. Ελπίζουμε ότι η Husqvarna θα αποκαλύψει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά στις 19 Μαρτίου. Επίσης, σύντομα πιστεύουμε ότι μπορούμε να περιμένουμε να ακολουθήσει και η Vitpilen 801 στα ίχνη της, καθώς συνήθως υπάρχει και αυτή η έκδοση.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button