Υγεία & Διατροφή

Αντίστροφη μέτρηση για το 1ο τουρνουά beach volley «Κάλλιστος & Βασίλης Διακογεωργίου»

Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο τουρνουά beach volley «Κάλλιστος & Βασίλης Διακογεωργίου» έχει ξεκινήσει, αφού το τουρνουά πρόκειται να διεξαχθεί από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου στο Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα. Το τουρνουά beach volley διοργανώνει η εταιρεία «Κάλλιστος & Βασίλης Διακογεωργίου», σε συνεργασία με την Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Στάθης Μαθιουδάκης αναφέρθηκε στη συνεργασία που υπάρχει με στόχο την ανάπτυξη του beach volley και τη διοργάνωση, που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αναλυτικά όσα είπε:

«Μετά την πρώτη άψογη συνεργασία που είχαμε με τον Κάλλιστο και τον Βασίλη Διακογεωργίου  στη διοργάνωση του παγκοσμίου τουρνουά beach volley στην οποία, η εταιρεία τους ήταν ένας από τους μεγάλους χορηγούς δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε την επιθυμία τους για μια ακόμη διοργάνωση. Άλλωστε, σκοπός της ύπαρξης μας σαν Τοπική Επιτροπή είναι να γίνονται όσο το δυνατόν περισσότερες δράσεις και θέλουμε δίπλα μας ανθρώπους σαν τον Κάλλιστο και τον Βασίλη  Διακογεωργίου τους οποίους και ευχαριστούμε προσωπικά. Θα κάνουμε ότι περνάει απ’ το χέρι μας για την ομαλή διεξαγωγή και επιτυχία και αυτού του τουρνουά».


Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερη Πένα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

Πηγή

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger