Επικαιρότητα

Αντιµέτωπη µε τον εφιάλτη της έξωσης η Μαρίνα Πατούλη – Αύξηση του ενοικίου κατά 500 και πλέον ευρώ διεκδικεί ο σπιτονοικοκύρης

Στην περιοχή που µένει η Μαρίνα Πατούλη υπάρχει µεγάλη ζήτηση στα ακίνητα και ήδη ο ιδιοκτήτης έχει βρει νέο ενοικιαστή

Εσχάτως η τέως σύζυγος του τέως περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται αντιµέτωπη µε την απειλή της έξωσης από την οικία όπου διαµένει µετά το διαζύγιό της, σύμφωνα με το parapolitika.gr, που επικαλείται πηγή του real estate.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έπεσε θύµα της εκτίναξης των ενοικίων, αφού ο σπιτονοικοκύρης, αδιαφορώντας για την πρόσφατη αλλαγή των δεδοµένων στην οικογένεια Πατούλη, διεκδικεί αύξηση του ενοικίου κατά πεντακόσια και πλέον ευρώ. Η κ. Πατούλη, που προφανώς δεν θέλει να µπει σε µια τέτοια διαδικασία, πηγαίνει από µέρα σε µέρα την απάντηση. Επειδή όµως στην περιοχή όπου µένει υπάρχει µεγάλη ζήτηση στα ακίνητα, ήδη ο ιδιοκτήτης έχει βρει νέο ενοικιαστή, µε αποτέλεσµα να αδιαφορεί για την απάντησή της. Έτσι, εσχάτως σύμφωνα με την ίδια πηγή, στην όλη διαπραγµάτευση εισήλθαν και δικηγόροι. Μάλιστα, στις αρχές της εβδοµάδας, όπως αναφέρει το parapolitika.gr, εστάλησαν και τα πρώτα εξώδικα. Αυτό, πρακτικά, σηµαίνει ότι, αν η συµπαθέστατη τέως σύζυγος του τέως περιφερειάρχη δεν αποδεχθεί την ανατίµηση του ενοικίου, µπορεί να βρεθεί αντιµέτωπη ακόµα και µε τον εφιάλτη της έξωσης. Ωστόσο, δύσκολα θα οδηγηθεί σε µια τέτοια εξέλιξη, αφού ακόµα και στο παρά πέντε μπορεί να υπάρξει παρέµβαση Πατούλη (του Γιώργου), προκειµένου να αποφευχθούν συνεντεύξεις της Μαρίνας στα µεσηµεριανάδικα. Προς το παρόν, η τέως σύζυγος του τέως περιφερειάρχη Αττικής βρίσκεται αντιµέτωπη µε τον εφιάλτη της έξωσης.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button