ΑθλητικάΕνημέρωση

Χωρίς Κουέστα ο Άρης με την Κηφισιά – Galaksias Portal News

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Κηφισιά στην Καισαριανή για την 20η αγωνιστική της Super League.

Εκτός αποστολής του Άρη έμεινε ο Κουέστα, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ απών θα είναι και ο τιμωρημένος λόγω συμπλήρωσης καρτών Μπράμπετς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (27/01), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Καισαριανής «Μ. Κρητικόπουλος» (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μανού Γκαρθία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Σουλεϊμάνοφ, Μενέντεζ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπράμπετς (τιμωρημένος), Ζαν Ζουλ (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Κουέστα (λόγω ενοχλήσεων στη μέση), Πάρντο, Ρουπ, Ματαρίτα, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Αγοραστός».

To άρθρο Χωρίς Κουέστα ο Άρης με την Κηφισιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button