Τρόπος Ζωής

«Μου έκανε διάφορα χουνέρια, με ξέσκισε» – Galaksias Portal News

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή βρέθηκε ο Νίκος Ψαρράς ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός, για το θέατρο αλλά και για την σχέση του με το γιο του Πάνο.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στον Μάνο Νιφλή στιγμές από την περίοδο που ζούσε στην Αμερική κυνηγώντας το όνειρό του να συμμετάσχει σε μεγάλες παραγωγές. Ο Νίκος Ψαρράς ανέφερε πως χρειάστηκε να δουλέψει ως σερβιτόρος και πως ήρθε πολύ κοντά στο να κάνει μεγάλες δουλειές στις ΗΠΑ. 

«Σέρβιρα σε δύο ελληνικά εστιατόρια κάθε βράδυ. Είναι το αστείο εκεί για αυτή τη δουλειά: “είσαι ηθοποιός; Σε ποιο εστιατόριο;”. Καλά λεφτά, λίγες ώρες και όλη τη μέρα διαθέσιμη για οντισιόν. Ήμουν 30άρης. Χτύπαγε το τηλέφωνο συνέχεια από Ελλάδα με δελεαστικές προτάσεις όσο εγώ σέρβιρα ταραμά. Ήρθα 2 καλοκαίρια για την Επίδαυρο. Είπα όμως ότι έχω ξοδέψει στις ΗΠΑ μια περιουσία, να αγοράσω αυτοκίνητο κλπ. Τα παρατάω; Ή να δώσω λίγο καιρό; Πρέπει να προσπαθήσεις.

Ήρθα πολύ κοντά στο να κάνω πολύ ωραία πράγματα, μια ταινία του Λούρμαν με τον Ντι κάπριο, για τον Μ. Αλέξανδρο, ατύχησα όμως γιατί ο Όλιβερ Στόουν έκανε την ίδια ταινία και ο Λούρμαν υποχώρησε. Έκανα διαφήμιση για αναψυκτικό, συμμετείχα σε πολλά σίριαλ», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

Στη συνέχεια είπε αναφορικά με τον γιο του: «Ο Πάνος είναι ωραίος. Μου έκανε διάφορα χουνέρια το καλοκαίρι που πέρασε. Για ένα δίμηνο σχεδόν βρεθήκαμε ελάχιστα, εκείνοι έκαναν διακοπές και εγώ είχα γυρίσματα και πρόβες για την Επίδαυρο. Οπότε κάναμε ένα ωραίο ταξίδι για 20 μέρες στην Ιαπωνία τον Αύγουστο, όπου η πρώτη εβδομάδα ήταν αιματηρή! Με ξέσκισε! “Πού είσαι, λείπεις, γιατί με κάνατε, είσαι μπαμπάς, δεν είσαι, γιατί δουλεύεις, τα λεφτά είναι πιο σημαντικά από μένα”.

Είδα ότι το παιδί υπέφερε και προσπαθούσα να του δώσω να καταλάβει ότι η δουλειά δεν είχε σχέση με την αγάπη που έχω για εκείνον, ότι για να συνεχίσουμε να ζούμε όπως ζούμε πρέπει ο μπαμπάς να συνεχίσει να δουλεύει. Δεν ήταν ένα ναζάκι που κάνουν τα τρίχρονα».

Ο Μάνος Νιφλής αποκάλυψε κάτι που κάνει ο Νίκος Ψαρράς στις παραστάσεις του και εκείνος το επιβεβαίωσε.

«Σφουγγαρίζω την σκηνή πριν από την παράσταση. Ψυχαναγκασμούς έχω πολλούς, έχω τη ρουτίνα μου. Είναι μια πάρα πολύ ωραία ψυχοθεραπεία. Εμένα μου αρέσει να το βρίσκουν οι θεατές να αστράφτει. Είμαι σε ένα θέατρο που παίζονται και άλλες παραστάσεις πριν. Είναι και θέμα πετριάς, θεωρώ ότι αλλάζει και η ενέργεια.

Είμαι και στο σπίτι έτσι. Για να ξεκουραστώ θέλω να είναι όλα τακτοποιημένα. Αν είναι βομβαρδισμένο θέλω να το τακτοποιήσω πρώτα» ανέφερε.

To άρθρο Η αποκάλυψη του Νίκου Ψαρρά για τον γιο του: «Μου έκανε διάφορα χουνέρια, με ξέσκισε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button