ΕνημέρωσηΟικονομία

Ανώγεια: Μαθήματα Ρομποτικής και Καράτε σε παιδιά – Έως πότε οι εγγραφές – ΗράκλειοΑπό την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ανωγείων επιδιώκοντας την ευγενή άμυλα, τη συνεργασία, τη δημιουργική, εποικοδομητική απασχόληση και την εκγύμναση των παιδιών

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ανωγείων (Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Πολιτισμού)  επιδιώκοντας την ευγενή άμυλα, τη συνεργασία, τη δημιουργική,  εποικοδομητική απασχόληση  και την εκγύμναση των παιδιών προγραμματίζει με τη στήριξη του Δήμου Ανωγείων μαθήματα ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού και μαθήματα Καράτε!

Η ρομποτική θα διδάσκεται από την καθηγήτρια κ. Έρσα Σταυρακάκη στην αίθουσα της Κοινωνικής Υπηρεσίας κάθε Πέμπτη 6:00- 7:00 το απόγευμα.

Το καράτε θα γίνεται σε συνεργασία με το αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο Ακαδημία Shotokan karate Do, με προπονητή τον κ. Βασίλειο Κατσαντά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου (γήπεδο) κάθε Τρίτη 4-5 μ.μ.

Ανάλογα την συμμετοχή στο καράτε θα υπάρχει η δυνατότητα να αυξηθεί η συχνότητα εκγύμνασης σε 2 φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με την anogi.gr.

Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι μια ισχυρή και ευέλικτη διαδικασία μάθησης που ενθαρρύνει τους μαθητές να κατασκευάσουν ρομπότ και να τα ελέγξουν χρησιμοποιώντας γλώσσες προγραμματισμού.

Πολλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα προγράμματα ρομποτικής παρέχουν μια πολύτιμη αύξηση ενδιαφέροντος και συμμετοχής των παιδιών στην επιστήμη, στην τεχνολογία, στην μηχανική και στα μαθηματικά.

Το Shotokan καράτε είναι για τα παιδιά και τους εφήβους, ένας τρόπος εκγύμνασης, ψυχαγωγίας και ανάπτυξης νέων σωματικών ικανοτήτων, αλλά κι ένας τρόπος να μάθουν να είναι μέλη μιας ομάδας και να βελτιώνουν την αυτοπεποίθηση τους.

Μεταδίδει στα παιδιά όλη την τέχνη του Καράτε σε συνδυασμό με παιχνίδι, πειθαρχία και σεβασμό.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές έως την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στην Κοινωνική Υπηρεσίας του Δήμου Ανωγείων,τηλ.2834031484.

Τα παραπάνω προγράμματα γίνονται υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Δήμου Ανωγείων.


πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger