ΕνημέρωσηΠολιτική

Διευκρινίσεις Τεμπονέρα για τη συμμετοχή στην εκδήλωση με Αχτσιόγλου και Χριστοδουλάκη

Διευκρινίσεις δίνει ο Διονύσης Τεμπονέρας σχετικά με τη συμμετοχή του στην εκδήλωση για την κεντροαριστερά, με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη και την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας θα είναι στο ίδιο πάνελ με την Έφη Αχτσιόγλου και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη στην εκδήλωση με θέμα «Απέναντι στην Κυριαρχία Μητσοτάκη, Ποιός;».

Ο Διονύσης Τεμπονέρας δήλωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι το σπίτι μας. Μακριά από εμάς και από μένα προσωπικά, κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης και αποπροσανατολισμού. Ανταποκρινόμαστε  συλλογικά στο αίτημα της κοινωνίας για συμπόρευση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ποτέ δεν επιδοκιμάσαμε διασπαστικές κινήσεις.

Είναι πλέον στο DNA των δημοκρατικών ανθρώπων κατά συνέπεια και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να επιδιώκουν συνδέσεις και υπερβάσεις, ενωτικές πρωτοβουλίες με στόχο να φανεί φως στον ορίζοντα, με δρομολόγηση κυβερνητικής διεξόδου.

Προχωράμε όλοι μαζί μακριά από μικρόκομματικες  περιχαρακώσεις και εσωστρέφειες για τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στη έργα και της  ημέρες της κυβέρνησης της Δεξιάς».

To άρθρο Διευκρινίσεις Τεμπονέρα για τη συμμετοχή στην εκδήλωση με Αχτσιόγλου και Χριστοδουλάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button