Υγεία & Διατροφή

Συνελήφθη 42χρονος για τον βιασμό 13χρονου με αυτισμό – Galaksias Portal News

Στη σύλληψη ενός 42χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί για τον βιασμό 13χρονου αγοριού με αυτισμό. Ο 42χρονος ήξερε το ενδιαφέρον του 13χρονου για τα πατίνια και με πρόσχημα να του χαρίσει ένα, τον οδήγησε το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου στο σπίτι του, όπου του επιτέθηκε και τον κακοποίησε σεξουαλικά. Την καταγγελία στην Αστυνομία έκανε η μητέρα του ανήλικου αγοριού.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη βραδινές ώρες της 9-2-2024, 42χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Ο 42χρονος γνωρίζοντας το έντονο ενδιαφέρον του αγοριού στα πατίνια που απορρέει από τη αναπτυξιακή του δυσκολία, με το πρόσχημα να του χαρίσει ένα πατίνι, τον οδήγησε μεσημβρινές ώρες της 9-2-2024 εντός της οικίας του και προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Μετά την καταγγελία της μητέρας του ανηλίκου, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζεφυρίου με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. τον ακινητοποίησαν εξωτερικά της οικίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button