Τρόπος Ζωής

Αν δω να συμβαίνει μια αδικία, θα μιλήσω, δεν κάνω τα στραβά μάτια – Galaksias Portal News

Ο αγαπημένος ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!», και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά, με αφορμή τη συμμετοχή σε παραγωγή του ΚΘΒΕ.

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε και για την απόφαση να ακολουθήσει τον χώρο της υποκριτικής αλλά και όσα τον δυσκολεύουν περισσότερο στην καλλιτεχνική του διαδρομή.

Επιστρέφοντας στην αρχή της πορείας σου, η υποκριτική ήταν μονόδρομος για σένα;

Δεν θα έλεγα ότι ήταν μονόδρομος αλλά σίγουρα ήταν η πρώτη μου επιλογή, αυτό που ονειρευόμουν να ακολουθήσω στη ζωή μου. Από τη στιγμή που αποφοίτησα από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2007, ήμουν πολύ τυχερός και είχα εύκολη αρχή.

Ξεκίνησα αμέσως να δουλεύω και σχετικά γρήγορα κατάφερα να αναγνωριστώ και να βιοπορίζομαι από αυτή τη δουλειά. Έκανα στο θέατρο ωραία πράγματα και παράλληλα είχα συμμετοχές και στην τηλεόραση, οπότε απολάμβανα ευρεία αποδοχή από το κοινό.

Στα 17 χρόνια που είσαι ηθοποιός, τι είναι αυτό που σε έχει δυσκολέψει περισσότερο;

Σίγουρα το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων, είτε είναι γλείψιμο είτε είναι να είσαι μέρος κάποιας κλίκας ή ακόμη και να πρέπει να έχεις διπλωματικές σχέσεις με όλους. Δεν είμαι καλός σε αυτό και δεν μου αρέσει κιόλας.

Εγώ ως άνθρωπος, ας πούμε, αν δω να συμβαίνει μια αδικία, θα μιλήσω. Δεν κάνω τα στραβά μάτια για να συνεχίσω να έχω δουλειά και να μη χαθώ. Αυτό μου έχει σταθεί εμπόδιο πολλές φορές στη δουλειά, αλλά δεν το μετανιώνω.

Επίσης, το πόσο δραστήριος είσαι πια στα social media επηρεάζει και τη δουλειά μας, γιατί αν έχεις πολλούς followers επί της ουσίας είναι σαν να διαφημίζεις μόνος σου τη δουλειά σου. Εμπορευματοποιείται η Τέχνη. Δεν είναι αυτό κάτι καινούργιο, απλά πλέον είναι εξόφθαλμο.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button