ΑθλητικάΕνημέρωση

«Ο Ολυμπιακός έχει δείξει την δυναμική του στην Ευρώπη» – Galaksias Portal News

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του Conference League, με τον Ισπανό να υπογραμμίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει τη δυναμική τους στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανέφερε πως η Μακάμπι αποτελεί σίγουρα ένα δύσκολο αντίπαλο, με τον Ολυμπιακό να καλείται να παίξει καλά για να πάρει την πρόκριση.

Παράλληλα ο Ισπανός δεν δίστασε να τονίσει πως ο Ολυμπιακός έχει τη δική του ιστορία στην Ευρώπη, έχοντας αποδείξει πολλάκις την δυναμική του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός στην κάμερα του Ολυμπιακού

Για τη Μακάμπι και τις σκέψεις μετά την κλήρωση:

«Είναι μία ομάδα που δεν γνωρίζω πάρα πολύ, όμως γνωρίζω έναν παίκτη, τον Σαμπορίτ ο οποίος προέρχεται από την πατρίδα μου, από την Μπιλμπάο, είναι μία ομάδα που σίγουρα αξίζει τον σεβασμός μας γιατί έχει προκριθεί πριν από εμάς. Όπως και με τη Φερεντσβάρος που δεν τη γνωρίζαμε πολύ καλά, έχουμε πολύ χρόνο για να τους μελετήσουμε και να μάθουμε για αυτούς. Η ομάδα έχει προκριθεί πριν από εμάς και δεν πρόκειται να είναι εύκολος αντίπαλος».

Για το τι χρειάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί:

«Θα πρέπει να παίξεις καλά σε δύο παιχνίδια. Αν παίξεις άσχημα σε ένα ματς, είσαι πολύ κοντά στον αποκλεισμό. Θα πρέπει να παίξουμε τόσο καλά, όσο παίξαμε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια και αν το κάνουμε αυτό, έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε».

Για τα λόγια που θα πει στους παίκτες του πριν τα παιχνίδια:

«Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, όπως έχουμε κάνει έως τώρα. Νομίζω ότι αυτό είναι το κλειδί, πριν έρθουν τα δύο παιχνίδια αυτά. Έχουμε 2-3 ματς στο πρωτάθλημα, όπου θα αποδειχτεί αν είμαστε στο ίδιο επίπεδο ή αν θα παραιτηθούμε από την καλή προσπάθεια. Νομίζω ότι εκεί θα δούμε πως θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα, στα ματς του πρωταθλήματος. Αυτό που θα τους πω είναι να συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια που κάνουμε έως τώρα».

Για το πού κατατάσσει τη δυναμική του Ολυμπιακού στην Ευρώπη:

«H δυναμική είναι πάρα πολύ καλή ως τώρα. Η πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια και η ιστορία του Ολυμπιακού έχουν αποδείξει πως είναι πολύ δυνατός στην Ευρώπη, τόσο στο Champions League, όσο και στο Europa League. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια, έχει περάσει από πολλές προκρίσεις και θα πρέπει να συνεχίσει να παλεύει, να δείχνει καλό πρόσωπο και να σκέφτεται ότι είναι δυνατός. Να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο. Αν το κάνει αυτό, έχει πολλές ελπίδες να συνεχίσει στην Ευρώπη».

To άρθρο Μεντιλίμπαρ: «Ο Ολυμπιακός έχει δείξει την δυναμική του στην Ευρώπη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button