Επικαιρότητα

Απέκτησαν τον δικό τους χώρο παιχνιδιού οι μικροί μαχητές της ζωής στο ΠΑΓΝΗ (pics) – Ειδήσεις

Μία όαση χαράς και χρωμάτων στην κλινική Αιματολογίας και Ογκολογίας Παίδων – Απέκτησαν τον δικό τους χώρο παιχνιδιού οι μικροί μαχητές της ζωής

  • Έκανε πράξη το όραμα ο εθελοντικός Σύλλογος «Πράξη της Αγάπης»
  • Α. Καράτζης: «Οι δύσκολες στιγμές για τα μικρά παιδιά θα δίνουν την σκυτάλη στην αγάπη»
  • Παρουσία του Αρχιεπισκόπου τα εγκαίνια της παιδικής χαράς «Μιλτιάδης Καράτζης»

Τον δικό τους χώρο για στιγμές χαράς και παιγνιδιού αποκτούν μικρά παιδιά που νοσηλεύονται στην κλινική Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, με την ευγενική υποστήριξη του Ομίλου Καράτζη και προσωπικά του κ. Αντώνη Καράτζη.

Η σύγχρονη παιδική χαρά η οποία αποτελεί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας για τους μικρές μαχητές της ζωής διαμορφώθηκε στον περιβάλλοντα χώρο της κλινικής και στη μνήμη του Μιλτιάδη Καράτζη.

Κομβικής σημασίας ήταν και η συμβολή του Εθελοντικού Συλλόγου «Η παρέα της Αγάπης», η οποία έδωσε πνοή στο όλο εγχείρημα που τόσο ανάγκη έχουν τα μικρά παιδιά, των οποίων η ψυχολογία θα αλλάξει σημαντικά μέσω του όμορφου και δημιουργικού χώρου.

Πρόκειται για έναν όμορφο χώρο ξεγνοιασιάς, παιγνιδιού και δημιουργικής απασχόλησης αποκλειστικά για τα παιδιά της κλινικής, τους μικρούς μαχητές της ζωής.

Ο Εθελοντικός Σύλλογος «Η Παρέα της Αγάπης» με την ευγενική οικονομική υποστήριξη του κ. Αντώνη Καράτζη, σχεδίασαν και διαμόρφωσαν τον επίμαχο χώρο, ο οποίος τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τα παιδιά.

Οι δύσκολες στιγμές για τα μικρά παιδιά θα δίνουν τη σκυτάλη στη χαρά, με τον κ. Καράτζη να περιγράφει τον ενθουσιασμό τους, στη θέα της διαμόρφωσης παιδικής χαράς η οποία διαθέτει στέγαστρο και ειδικό δάπεδο.

Πρόκειται για μια πραγματική όαση χαράς, χρωμάτων, αισιοδοξίας και ελπίδας αποτελεί η νέα παιδική χαρά που διαμορφώθηκε στον περιβάλλοντα χώρο της Κλινικής Αιματολογίας – Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Καράτζης Σύλλογος "Παρέα Αγάπης"

Τα εγκαίνια της παιδικής χαράς «Μιλτιάδης Καράτζης» πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης.

Καράτζης - Καραμαλάκης
Αρχιεπίσκοπος
Καράτζης

 

 

 

 

Καράτζης
Καράτζης

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button