ΕνημέρωσηΟικονομία

Διαγωνισμός 14 εκατ. ευρώ για την αξιοποίηση των 36.000 ακινήτων της ΕΤΑΔ – Galaksias Portal News

Σε αναζήτηση εταιρειών real estate, τεχνικών, νομικών και οικονομικών συμβούλων, και εκτιμητών ακινήτων, βρίσκεται το Υπερταμείο, με προκήρυξη διαγωνισμού ύψους 14 εκατ. ευρώ.

Αφορά στην «επιχείρηση» χαρτογράφησης, αξιολόγησης και ωρίμανσης 36.000 ακινήτων που βρίσκονται στα «χέρια» της ΕΤΑΔ, τα οποία σε ένα δεύτερο επίπεδο το Υπερταμείο θέλει να αξιοποιήσει.

Επιλαχόντες μπορούν να είναι έως και εννέα εταιρικά σχήματα, συμπεριλαμβανομένων κοινοπραξίας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει εταιρεία επικεφαλής, αναλαμβάνονται μίνιμουμ 1.000 ακίνητα της ΕΤΑΔ, κάθε φορά για αξιολόγηση, βάσει κριτηρίων όπως εμπορικότητα, στόχο αξιοποίησης, χρόνο ωρίμανσης, και θα πρέπει να περαιώνει το έργο το αργότερο σε 3 ή 4 μήνες.

Διαβάστε εδώ το πλήρες κείμενο της προκήρυξης του Διαγωνισμού του Υπερταμείου για την αξιοποίηση των ακινήτων της ΕΤΑΔ.

Η έναρξη υποβολής των προσφορών ορίζεται στις 3 Ιουνίου, και αφορά σε σχήματα με ετήσιο τζίρο τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ για τα οικονομικά έτη 2020, 2021, 2022.

Οι συμβάσεις θα είναι διετείς, με δυνατότητα επέκταση κατά ένα χρόνο από την ΕΕΣΥΠ.

To άρθρο Υπερταμείο: Διαγωνισμός 14 εκατ. ευρώ για την αξιοποίηση των 36.000 ακινήτων της ΕΤΑΔ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button