ΕνημέρωσηΟικονομία

Έφυγε από τη ζωή ο 35χρονος σμηναγός Γιώργος Αναγνώστου – Galaksias Portal News

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 35 ετών, ο Γιώργος Αναγνώστου, σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ελλάδα, «πέταξε» για τελευταία φορά στα ουράνια στο μακρινό του ταξίδι για τον Παράδεισο.

Ο Γιώργος Αναγνώστου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 9 Μαΐου 1988, αλλά η καταγωγή του ήταν από τη Δρυμαία Φθιώτιδος. Έφτασε στην Αμερική στις 20 Ιανουαρίου 2024 με μία σπάνια μορφή καρκίνου (οσφρητικό νευροβλάστωμα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εισήχθη στο Νοσοκομείο MD Anderson στο Χιούστον του Τέξας στις 22 Ιανουαρίου του ίδιου έτους για να ξεκινήσει επειγόντως θεραπεία. Παρά το γεγονός ότι γνώριζε και ο ίδιος τη σοβαρότητα της ασθένειας ήθελε με κάθε τρόπο να το παλέψει μέχρι τέλους.

Σε αυτό το δύσκολο διάστημα της ζωής του είχε κοντά του πολύ στενούς φίλους του από Ελλάδα και ΗΠΑ.

Σε σχετική ερώτηση του «Εθνικού Κήρυκα», η Όλγα Κεφαλογιάννη με βαθιά συγκίνηση είπε τα εξής για τον Αναγνώστου: «Ο Γιώργος ήταν πολύ αγαπητό άτομο σε όλους, μαχητής, περήφανος, γλυκός, ευγενής, αξιοπρεπής και λάτρης της ζωής με αξιοθαύμαστη δύναμη ψυχής. Αισθανόμαστε πολύ ευτυχείς που τον γνωρίσαμε έστω και για λίγο και είμαστε ευγνώμονες για τα μαθήματα ζωής που μας έδωσε. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη στις 21 Φεβρουαρίου σε ηλικία 35 ετών, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό σε όλους μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Γιώργος Ζομπανάκης, Πέτρος Ζομπανάκης, Ολγα Κεφαλογιάννη Ζομπανάκη, Πηνελόπη Κολιοδήμου και 0Αλέξανδρος Μπακαλέξης με τον Γιώργο Αναγνώστου στο MD Anderson. (Φωτογραφία: Ηλίας Νεοφυτίδης)

Από αριστερά στη φωτογραφία οι: Χρήστος Λέσση, στην καρέκλα Γιώργος Αναγνώστου και Αλέξανδρος Μπακαλέξης.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button