ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Μιλουτίνοφ υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο και μένει τουλάχιστον δύο μήνες εκτός – Galaksias Portal News

Σοκ στον Ολυμπιακό! Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υπέστη τελικά κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού του και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Τα χειρότερα δυνατά ήταν τα νέα για τον Ολυμπιακό από τις εξετάσεις του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ υπέστη τελικά κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού του και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες. 

Ο κορυφαίος ψηλός της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος του υπολοίπου της σεζόν, έπειτα από τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τους Πειραιώτες να είναι αναγκασμένοι να πάρουν παίκτη στη θέση του.

Το γεγονός ότι στα πιτς είναι και ο Μουσταφά Φαλ, κάνουν ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για μεταγραφή ψηλού, την ώρα που ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει παίκτη μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, αν θέλει να τον χρησιμοποιεί στην Euroleague.

Αυτό σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει τις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν ψηλό, με το όνομα του πρώην σέντερ της ομάδας, Μπιρτς, να “παίζει” δυνατά τον τελευταίο καιρό.

To άρθρο Ολυμπιακός: Ο Μιλουτίνοφ υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο και μένει τουλάχιστον δύο μήνες εκτός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button