Υγεία & Διατροφή

Ετοιμοπαράδοτο, με πλούσιο εξοπλισμό και μηδενικό φόρο – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Το Jeep Compass 4xe παραμένει μια καλή επιλογή για τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων ειδικά στο επίπεδο εξοπλισμού Business. Εκμεταλλευόμενο στο έπακρο τα μοναδικά πλεονεκτήματα της Plug-in Hybrid τεχνολογίας, διαθέτει επιλεγμένα στοιχεία πολυτέλειας και τεχνολογίας. Και το βασικότερο είναι ότι μπορείτε να το βρείτε άμεσα χωρίς να περιμένετε σε λίστα αναμονής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Plug-in Hybrid σύστημα της Jeep αποδίδει 240 HP, η ηλεκτρική του αυτονομία μπορεί να αγγίξει τα 50 km, ιδανικό για καθημερινή χρήση χωρίς εκπομπές ρύπων ενώ η μπαταρία μπορεί να φορτίσει πλήρως σε λιγότερο από δύο ώρες.

Το επίπεδο εξοπλισμού του Compass 4xe Business είναι κορυφαίο.Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών με handsfree άνοιγμα, ζάντες αλουμινίου 18”, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25”, οθόνη infotainment 10,1” με πλοήγηση, ασύρματο Apple CarPlay-Android Auto, θέση ασύρματης φόρτισης συσκευών, φώτα LED, όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, κάμερες περιμετρικής θέασης 360ο, αυτόματο παρκάρισμα, παρακολούθηση τυφλού σημείου καθώς και αναγνώριση των οδικών σημάτων. Σημαντική είναι και η ύπαρξη δύο καλωδίων φόρτισης, Mode 2 και Mode 3, ώστε να υποστηρίζεται η φόρτιση τόσο σε οικιακή πρίζα όσο και σε wallbox.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με λιανική τιμή προ φόρων κάτω από το όριο των €40.000 και με εκπομπές CO2 που δεν υπερβαίνουν τα 50 g/km, το Compass 4xe Business έχει μηδενική φορολόγηση για το χρήστη εταιρικού αυτοκινήτου, όπως και όλα τα υπόλοιπα επίπεδα εξοπλισμού του μοντέλου.

Το Compass 4xe Business δικαιούται να κινείται χωρίς κανένα περιορισμό στο Δακτύλιο και να χρησιμοποιεί δωρεάν τις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης, ενώ οι δαπάνες μίσθωσής του εκπίπτουν με αυξημένους συντελεστές από τα ακαθάριστα έσοδα των επιχειρήσεων, όπως ενισχυμένους συντελεστές έχουν και οι

Το τετρακίνητο Compass 4xe παραμένει ένα από τα best seller της κατηγορίας, συνδυάζει την άνετη καθημερινότητα με εκτός δρόμου ικανότητες αντάξιες του θρύλου της Jeep και είναι ετοιμοπαράδοτο.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button