Υγεία & Διατροφή

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για Παναθηναϊκό και Άρη – Galaksias Portal News

Την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών των Παναθηναϊκού και Άρη στα εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων τους με την Κηφισιά και τον Βόλο, αντίστοιχα γνωστοποίησε την Πέμπτη ο Γιάννης Βρούτσης.

Ειδικότερα ο Γιάννης Βρούτσης αποφάσισε:

Α) “Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ , καθώς και διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ , ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 12/11/2023 και ώρα 21:30, στο γήπεδο Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Β) “Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης, καθώς και της διάθεσης εισιτηρίων, των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ , ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/11/2023 και ώρα 20:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.”

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button