Απαράδεκτη η μη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Τη μη σύγκληση Περιφερειακού Συμβουλίου της Θεσσαλίας κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση προς την Πρόεδρο του Συμβουλίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κυρία πρόεδρε
Πέρασαν πάνω από 2 μήνες από την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας (30/8/2023), χωρίς να συγκαλέσετε νέα συνεδρίαση ούτε τον μήνα Σεπτέμβριο, ούτε τον μήνα Οκτώβριο και μάλιστα χωρίς να υπάρχει καμία εξήγηση γι’ αυτό.
Την περίοδο μάλιστα αυτή, συνέβησαν και συμβαίνουν στην Θεσσαλία, πολύ σοβαρά ζητήματα, όπως οι φονικές πλημμύρες, η πορεία αποκατάστασης των πλημμυροπαθών, η κατάσταση των δημόσιων υποδομών, χωρίς το περιφερειακό συμβούλιο να έχει ενημερωθεί και να συζητήσει για όλα αυτά ή για άλλα ζητήματα που τα χειρίζεται μόνη της η απερχόμενη περιφερειακή αρχή.
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θεωρούμε το γεγονός της μη λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου με ευθύνη δική σας, απαράδεκτο.
Με δεδομένο ότι η θητεία του απερχόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου, τελειώνει στις 31/12/2023, ρωτάμε γιατί δεν το συγκαλείται και ζητάμε να συγκληθεί άμεσα, ώστε να ενημερωθεί και να συζητήσει για τα προβλήματα που δημιούργησαν οι φονικές πλημμύρες, την πορεία αποκατάστασης των πλημμυροπαθών και όλων των ζημιών στις δημόσιες υποδομές, την αναγκαιότητα αντιπλημμυρικών έργων που θα προστατεύσουν την Θεσσαλία μπροστά στον επερχόμενο χειμώνα».
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις