ΑθλητικάΕνημέρωση

«Είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείξαμε» – Galaksias Portal News

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έβαλαν τέλος στο σερί των έξι διαδοχικών νικών των Μπακς τους οποίους κέρδισαν εύκολα με 125-90 στο Σαν Φρανσίσκο. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που επέστρεψε μετά από απουσία ενός αγώνα εξαιτίας της τενοντίτιδας στον αριστερό Αχίλλειο, μίλησε για το ματς τονίζοντας πως οι Μπακς είναι καλύτεροι από αυτό που έδειξαν.

Συγκεκριμένα ο Αντετοκούνμπο είπε τα εξής:

«Στο τέλος της ημέρας, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Σκόραραν 125 πόντους, είχαν 76 στα πρώτα έξι λεπτά της τρίτης περιόδου. Νομίζω ότι ήμασταν επιθετικοί, ήμασταν physical, τους αναγκάσαμε να πάρουν δύσκολα σουτ και είχαν στα πρώτα λεπτά 5-8 πόντους. Μετά από αυτό, η μπάλα σταμάτησε να κυκλοφορεί, δεν ακουμπούσαν όλοι την μπάλα, δεν έδιναν όλοι ενέργεια, η άμυνά μας δεν ήταν καλή. Είναι ένα παιχνίδι, έχουμε παίξει 6.5 εξαιρετικά παιχνίδια. Έχουμε τρία σε αυτό το road trip, πρέπει να πάμε στο επόμενο και ελπίζω να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλύτερα, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα καλύτερα και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Μίντλετον: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, παίζει καλά σε αυτές τις στιγμές, μπορούμε να τρέξουμε την επίθεσή μας μέσω αυτού. Τρέχαμε την επίθεσή μας τα τελευταία 10-11 χρόνια μέσω αυτού. Το να έχουμε έναν παίκτη σαν τον Κρις είναι ένα “συν”, αλλά στο τέλος της ημέρας έχει να κάνει με τα παιδιά που έπαιξαν στο γήπεδο. Είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείξαμε σήμερα και θα πάμε να δούμε το VIDEO και να γίνουμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Για το πρόβλημα στον αχίλλειο: «Είμαι καλά. Στο τελευταίο παιχνίδι δεν ένιωθα στο 100%. Προσπαθώ να παίζω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ φέτος. Ήταν το τρίτο παιχνίδι που έχασα, αλλά θέλω να είμαι στο παρκέ, να προσπαθώ να χτίσω χημεία με τα παιδιά, να προσπαθώ να χτίσω μέσα από τα παιχνίδια με τον Ντέιμ (σ.σ. Λίλαρντ). Νομίζω ότι όσο περισσότερο παίζουμε μαζί μας ωφελεί. Αλλά στο τέλος της ημέρας, αν νιώθω ότι δεν μπορώ να προστατεύσω τον εαυτό μου εκεί έξω, προσπαθώ να μην πάρω το ρίσκο».

Για την τρίτη περίοδο: «Νομίζω ότι επιβάλλαμε τον ρυθμό μας στην τρίτη περίοδο, παίξαμε με τον τρόπο μας. Μετά στα τελευταία τέσσερα λεπτά της τρίτης περιόδου η μπάλα δεν κυκλοφορούσε, έκαναν σπουδαίες φάσεις αμυντικά, μετά έτρεξαν στο transition και είχαν την ευκαιρία να βάλουν ορισμένα ελεύθερα τρίποντα, μπόρεσαν να μπουν στο “ζωγραφιστό”. Ήταν σκληρό αλλά στο τέλος της ημέρας μαθαίνεις από αυτό. Νομίζω ότι η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Ελπίζω να μάθουμε από αυτό και να πάμε στο επόμενο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ήττα των Γουόριορς από τους Σέλτικς: «Έχασαν; Δεν ξέρω δεν βλέπω μπάσκετ. Καλή δουλειά από τους Μπόστον Σέλτικς. Προφανώς όταν μία ομάδα σαν κι αυτή χάνει, ειδικά όταν πρόκειται για μία ομάδα με νοοτροπία νικητή, ξέρεις ότι θα είναι έτοιμη, ότι θα πάνε να δουν το VIDEO, ότι θα προετοιμαστούν στην προπόνηση και θα βγουν να επιβάλλουν τον ρυθμό. Βγάζει νόημα γιατί ξεκίνησαν το παιχνίδι, έπαιξαν πολύ σκληρά, κυκλοφόρησαν την μπάλα πολύ καλά, όλοι συμμετείχαν, μάρκαραν και ήταν όλοι στην ίδια σελίδα. Οπότε συνήθως όταν χάνεις για 30, 40, 50 πόντους, στο επόμενο παιχνίδι η ομάδα προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button