ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο Colman Domingo θα υποδυθεί τον πατέρα του Μάικλ Τζάκσον – Galaksias Portal News

Λίγες μόλις ημέρες μετά την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ, ο Κόλμαν Ντομίνγκο (Colman Domingo) αναλαμβάνει τον επόμενό του ρόλο: Θα υποδυθεί τον πατέρα του Μάικλ Τζάκσον, Τζο, στη βιογραφική ταινία «Michael» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντουάν Φουκουά (Antoine Fuqua).

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι ο ανιψιός του Μάικλ, Τζαφάρ Τζάκσον (Jaafar Jackson), ενώ η παραγωγή επέλεξε τον 9χρονο Juliano Krue Valdi να τον υποδυθεί στην παιδική του ηλικία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι συναρπαστικό που θα δουλέψουμε με τον Τζαφάρ. Ο γιος του Τζερμέιν Τζάκσον υποδύεται τον Μάικλ και είναι εκπληκτικός» δήλωσε ο Ντομίνγκο, μιλώντας στο νέο επεισόδιο του podcast Awards Circuit (μέσω Variety).

«Νομίζω ότι ο Γκρέιαμ Κινγκ, ο παραγωγός, συγκέντρωσε ένα απίστευτο καστ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος μιας ταινίας που εξερευνά τόσο την περίπλοκη ψυχή του θρυλικού Μάικλ Τζάκσον, όσο και τον αντίκτυπό του στη μουσική και τον πολιτισμό ως παγκόσμιο είδωλο. Δεν έχω μόνο την τύχη να υποδυθώ έναν περίπλοκο και πλούσιο σε ελαττώματα χαρακτήρα, αλλά έχω και μια θέση στην πρώτη σειρά, μπροστά στην απίστευτη μεταμόρφωση του Τζαφάρ» ανέφερε.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και ο λογαριασμός του πρωταγωνιστή στο Ιnstagram φιλοξένησε τα πρώτα στιγμιότυπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σενάριο υπογράφει ο Τζον Λόγκαν (John Logan), σε παραγωγή του Γκρέιαμ Κινγκ (Graham King) και των διαχειριστών της περιουσίας του τραγουδιστή, Τζον Μπράνκα (John Branca) και Τζον ΜακΚλέιν (John McClain).

Η Lionsgate ανέλαβε να διανείμει την ταινία στην Αμερική και την Ιαπωνία, ενώ η Universal Pictures International παγκοσμίως.

Η ταινία «Michael» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 18 Απριλίου 2025.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button