Επικαιρότητα

«Η Ρωσία έχει πολλούς γνήσιους φίλους και δεν μπορεί να απομονωθεί» – Galaksias.com

Την άποψη ότι η Ρωσία έχει πολλούς γνήσιους φίλους και δεν μπορεί να απομονωθεί εξέφρασε με νέες δηλώσεις που έκανε ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας Σεργκέϊ Λαβρόφ. Ο ίδιος τόνισε ότι η προσπάθεια των ΗΠΑ και των συμμάχων τους να επιβάλουν οικονομική και διπλωματική απομόνωση έχει αποτύχει. Τα σχόλια του έγιναν κατά την διάρκεια  συνάντησης του Διεθνούς Ρωσόφιλου Κινήματος –τη δεύτερη τέτοια εκδήλωση που φιλοξενεί η Μόσχα, συγκεντρώνοντας υποστηρικτές της Ρωσίας συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών αξιωματούχων από 130 χώρες.

«Η Ρωσία έχει στην πραγματικότητα πολλούς αληθινούς φίλους δοκιμασμένους στο χρόνο σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Δεν δείχνουν μόνο ενδιαφέρον για εμάς, αλλά μοιράζονται τις αξίες που προωθούμε, τις οποίες έχουν κοινές όλες οι παγκόσμιες θρησκείες και πολιτισμοί», είπε ο Λαβρόφ.

«Φαίνεται φυσικό ότι η καταστροφική γραμμή των δυτικών ελίτ να απομονώσουν τη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων ενημερωτικών και πολιτιστικών χώρων, και η γενική προσπάθεια να «ακυρωθεί» οτιδήποτε έστω και εξ αποστάσεως συνδέεται με το έθνος μας έχει υποστεί πλήρη αποτυχία», πρόσθεσε.

Ο υπουργός είπε ότι η δυτική τιμωρητική εκστρατεία περιλαμβάνει το ψέμα στον κόσμο για τις ρωσικές πολιτικές και στόχους – αλλά ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται περισσότερο για τα γεγονότα παρά για τους μύθους προπαγάνδας και συνειδητοποιούν ότι οι προσπάθειες απαγόρευσης της συνεργασίας με τη Ρωσία «δεν σταματούν κανέναν παρά μόνο αυτούς που τις ξεκίνησαν. .»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button