ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Ετσενίκε σκόπιμα με τραυμάτισε – ΕΣΑΚΕ, κάντε κάτι – Galaksias Portal News

Ο Τζόρνταν Μόργκαν της ΑΕΚ θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες εβδομάδες λόγω τραυματισμού στον ώμο που υπέστη στο ματς με τον Προμηθέα στα Άνω Λιόσια. Οργισμένος ο παίκτης την Ένωσης, κάλεσε τον ΕΣΑΚΕ να λάβει τα μέτρα του.

Ο τραυματισμός του Τζόρνταν Μόργκαν της ΑΕΚ προκλήθηκε από μια λαβή του Χάιμε Ετσενίκε στον αγώνα με τον Προμηθέα.

Η αδιανόητη εφετινή κακοδαιμονία χτύπησε ξανά τη «Βασίλισσα» σε κρίσιμη καμπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της, αφού τέθηκε νοκ άουτ και ο Τζόρνταν Μόργκαν!

Ο Αμερικανός σέντερ, που τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με Προμηθέα Πάτρας μετά από αντιαθλητικό φάουλ αντιπάλου του, υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού αγκώνα. Ο αθλητής μας ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η κατάστασή του θα παρακολουθείται από το Ιατρικό Επιτελείο της ΑΕΚ BETSSON BC.

Υπενθυμίζεται, ότι εκτός δράσης βρίσκεται από τις 12 Φεβρουαρίου και ο Τζάστιν Τίλμαν, ο οποίος είχε διαγνωστεί με κάταγμα εκ κοπώσεως τετάρτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός, ενώ θεραπευτική αγωγή και συντηρητικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Δημήτρης Φλιώνης” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των “κιτρινόμαυρων”.

Από μεριάς ου, ο Τζόρνταν Μόργκαν εξέφρασε την οργή του για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία (η παράβαση αυτή δεν τιμωρήθηκε από τους διαιτητές αρχικά, παρά μόνο μετά από εξέταση του instant replay) και κάλεσε τον ΕΣΑΚΕ να λάβει μέτρα.

ΕΣΑΚΕ, θέλω να ξέρω τι θα γίνει με αυτό. 20+ χρόνια παίζω μπάσκετ και δεν έχω δει ποτέ κάποιον τόσο σκόπιμα να προσπαθεί να τραυματίσει άλλον παίκτη. Τώρα θα είμαι εκτός για εβδομάδες σε μια κρίσιμη περίοδο της σεζόν. Δεν υπάρχει χώρος για αυτό σε κανένα άθλημα. Περιμένω να ληφθούν μέτρα!”, ανέφερε ο παίκτης σε ανάρτησή του.

 

To άρθρο Πλήγμα στην ΑΕΚ με Μόργκαν και οργή του παίκτη: Ο Ετσενίκε σκόπιμα με τραυμάτισε – ΕΣΑΚΕ, κάντε κάτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button