ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Στον πάγκο της Χάποελ Τελ Αβίβ ο Δέδας – Galaksias Portal News

Την τεχνική ηγεσία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέλαβε ο Στέφανος Δέδας μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (17/4) η ισραηλινή ομάδα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την πρόσληψη του έμπειρου Έλληνα τεχνικού.

Μάλιστα όπως σημειώνει ο σύλλογος, ο προπονητής που καθόταν στον πάγκο της ομάδας μέχρι πρότινος, ο Μπαράκ Λέντερερ, θα οδηγήσει την ομάδα του και στην επόμενη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (19/4) και αμέσως μετά θα γίνει βοηθός του Στέφανου Δέδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χάποελ Τελ Αβίβ:

«Ο αθλητικός σύλλογος της Χάποελ Τελ Αβίβ ανακοινώνει την πρόσληψη του Στέφανου Δέδα ως προπονητή της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Δέδας θα προσγειωθεί στο Ισραήλ τις επόμενες ημέρες.

Ο Μπαράκ Λέντερερ, ο οποίος ήταν προπονητής της ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, θα καθοδηγήσει επίσης την ομάδα απέναντι στη Χάποελ Αφούλα την Παρασκευή και θα συνεχίσει στον σύλλογο ως βοηθός του Δέδα.

Ο Δέδας προπονούσε στο παρελθόν τη Χάποελ Χολόν και την ΑΕΚ Αθηνών, ενώ πρόσφατα διετέλεσε βοηθός προπονητή του Δημήτρη Ιτούδη στη Φενέρμπαχτσε. Ο πρόεδρος της ομάδας Ραμί Κοέν δήλωσε: “Ευχαριστούμε τον Μπαράκ Λεντερέρ που απέδειξε ποιες είναι οι ικανότητές του ως προπονητής και μας έδειξε για άλλη μια φορά ότι μπορούμε να τον εμπιστευόμαστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπαράκ θα παραμείνει βοηθός του Δέδα και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Η Χάποελ Τελ Αβίβ δεν έχει εγκαταλείψει τους στόχους της τη φετινή σεζόν και θα κάνει τα πάντα για να τους πετύχει. Ο Δέδας είναι ένας καταρτισμένος προπονητής που μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button