ΕνημέρωσηΟικονομία

Οι νικητές στις επιμέρους κατηγορίες του διαγωνισμού Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2023 – Galaksias Portal News

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των νικητών των επιμέρους κατηγοριών βράβευσης του διαγωνισμού της ΕΥ, Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2023.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για ένατη φορά από την EY Ελλάδος, με στόχο να αναδείξει την επιχειρηματική αριστεία και να τιμήσει τους επιχειρηματίες που δημιουργούν μακροπρόθεσμη αξία για όλους και συμβάλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, επενδύοντας στην εξωστρέφεια, την καινοτομία, τη βιώσιμη ανάπτυξη και το ανθρώπινο κεφάλαιο.

Oι νικητές στις επιμέρους κατηγορίες του διαγωνισμού Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2023, είναι:

  • Βραβείο Επιχειρηματικής Ανθεκτικότητας – Μαίρη Χατζάκου, Πρόεδρος, ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε.
  • Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας – Κρίστιαν Χατζημηνάς, Ιδρυτής & CEO, THEON GROUP – Ιδρυτής, EFA GROUP
  • Δυναμικά Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας – Ευτύχιος Βασιλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος, ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ
  • Πρωτοπόρος Επιχειρηματίας – Γιώργος Τσαρούχας, CEO & Co-Founder, DIALECTICA

Οι τέσσερις νικητές των επιμέρους κατηγοριών επελέγησαν από την ανεξάρτητη εννεαμελή κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, υπό την προεδρία του Βασίλειου Κάτσου, Προέδρου και Συνιδρυτή της VNK Capital και Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2008.

Οι επιχειρηματίες που διακρίθηκαν στις επιμέρους κατηγορίες, θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2023, στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Η Τελετή Απονομής του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου 2024. O νικητής ή η νικήτρια, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό EY World Entrepreneur Of The Year, που θα πραγματοποιηθεί στο Μόντε Κάρλο, τον Ιούνιο του 2024.

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Μέσα από τον διαγωνισμό του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς», αναδεικνύουμε και στηρίζουμε έμπρακτα την ελληνική επιχειρηματικότητα, τιμώντας επιχειρηματίες ικανούς να εμπνεύσουν την ελληνική κοινωνία. Ανθρώπους με όραμα και πάθος για δημιουργία, που αλλάζουν τα δεδομένα στη χώρα μας, αμφισβητώντας καθιερωμένες πρακτικές και αντιλήψεις, με διάθεση να καινοτομήσουν και να πειραματιστούν, χωρίς να φοβούνται την αποτυχία, δείχνοντας ανθεκτικότητα και προσαρμοστικότητα στις αλλαγές. Ανήσυχα πνεύματα που μπορούν να αποτελέσουν τους καταλύτες του μετασχηματισμού της οικονομίας μας. Εκ μέρους της EY Ελλάδος, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους νικητές, αλλά και όλους τους ξεχωριστούς επιχειρηματίες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, και να τους ευχαριστήσω για την προσφορά τους και το θετικό αποτύπωμα της δράσης τους».

To άρθρο EY: Οι νικητές στις επιμέρους κατηγορίες του διαγωνισμού Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button