ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Σοφία Μιχαλοπούλου για τον Γιάννη Γιοκαρίνη «Το αλκοόλ βγάζει βία και επιθετικότητα»

Η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη, Σοφία Μιχαλοπούλου μίλησε για την προσωπική της ζωή με τον τραγουδιστή, μετά την αθώωσή του, ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν, είχε υπάρξει βίαιος απέναντί της. Η Σοφία Μιχαλοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη ανάμεσά τους και για το οποίο, ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

«Υπήρξε ένας τσακωμός που ξέφυγε από τα όρια. Έχω περάσει πολλούς τσακωμούς με τον Γιάννη πιωμένο, οπότε γι’ αυτό φοβήθηκα και πήρα το 100 για να έρθουν να τον ηρεμήσουν και να μη γίνει κάτι χειρότερο. «Κάθε εξάρτηση δημιουργεί έναν λαβύρινθο και μπορεί να φέρεται ως μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει. Αυτό συνέβη και χθες. Τρόμαξα, γιατί έχω δει το “τέρας” του αλκοολισμού. Δεν με άρπαξε από τον λαιμό, υπήρξε λεκτική βία, του απαντούσα κι εγώ καταλλήλως και ανάψανε τα πνεύματα»., είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποκάλυψε επιπλέον, πως στο παρελθόν είχε τύχει ο σύζυγός της να είναι επιθετικός και βίαιος απέναντί της. «Έχει υπάρξει βίαιος απέναντί μου παλιότερα, όταν ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Φοβήθηκα, αλλά επειδή ήξερα ότι δεν ήταν αυτός ο πραγματικός μου εαυτός, απευθύνθηκα σε ειδικούς. Μόνη μου δεν μπορούσα να το καταφέρω», δήλωσε. Τέλος, τόνισε: «Ο αλκοολισμός βγάζει βία και επιθετικότητα. Δεν μπορώ να σας εκθέσω τώρα την προσωπική μας ζωή».

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button