Επικαιρότητα

Αποκλειστικό: «Έκανα 40 ραντεβού την ημέρα, κρατούσαν νηστικό το παιδί μου» – Όσα είπε η 19χρονη

«Κατά μέσο όρο την ημέρα έκανα περίπου 30 ραντεβού στην βάρδια. Μία μέρα που πάλι τσακωθήκαμε γιατί ζητούσα να με αφήσουν να φύγω όταν επέστρεψαν στο σπίτι μετά τα ραντεβού, είδα ότι είχαν αφήσει το παιδί μου λερωμένο και μάλλον νηστικό. Μετά από κάθε τσακωμό μου έπαιρνα το κινητό και πάντα το έλεγχαν για να δουν αν έχω κάνει σε κάποιο παράπονο ή αν έχω ειδοποίηση την αστυνομία».

Η περιγραφή στους αστυνομικούς της δίωξης οργανωμένου εγκλήματος της 19χρονης μητέρας από τη Μολδαβία έδειξε το δρόμο για μια ακόμη φορά, στο πώς τα οργανωμένα κυκλώματα εκμετάλλευσης γυναικών φέρνουν στη χώρα μας γυναίκες, για να τις εκμεταλλευτούν. Η επιχείρηση των αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας είχε ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση της αλλά και του μωρού παιδιού της, ενώ όπως κατήγγειλε, και οι δυο τους κρατούνταν παρά τη θέληση τους από τα μέλη την εξωθούσαν στη πορνεία.

Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε στους αστυνομικούς, πως μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο στη Μολδαβία καθώς η αλκοολική μητέρα της έχασε την επιμέλεια της, και πως τα μέλη του κυκλώματος εδώ στην Ελλάδα την εκβίαζαν, ότι θα την καταγγείλουν στις αρχές για να χάσει και εκείνη την επιμέλεια του παιδιού της, αν δεν έκανε ό,τι της έλεγαν.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger