Κόσμος

Ιστορική πρόκριση για το Περιστέρι – Nίκησε 89-77 τη Βόννη και πέρασε στο φάιναλ φορ του Basketball Champions League!

Στο φάιναλ φορ του Basketball Champions League «πέταξε» την Τρίτη το… θαυματουργό Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη.

Η ελληνική ομάδα, αν και μπήκε με μειονέκτημα έδρας στη σειρά με τη Βόννη και μάλιστα ηττήθηκε στο πρώτο μεταξύ τους ματς, κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή,  παίρνοντας με δύο συνεχόμενες νίκες αυτή την ιστορική πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα οι «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης», πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, άλωσαν την Τρίτη την έδρα των Γερμανών με 89-77 σκορ και, κάνοντας το 2-1 στη σειρά, πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για το φάιναλ φορ του Basketball Champions League.

Κορυφαίοι για το Περιστέρι ήταν οι Τζο Ράγκλαντ (21 πόντοι, 8 ασίστ) και Τρέβορ Τόμπσον (14 πόντοι, 11 ριμπάουντ), ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή και των Ζερμέιν Λοβ (16 πόντοι) και Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ (15 πόντοι).

Πλέον η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στον ημιτελικό του φάιναλ φορ, που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι από τις 26 έως τις 28 Απριλίου.

Αυτός θα προκύψει την Τετάρτη (17/4) από την τρίτη μάχη της Τενερίφη με την Τόφας, που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην έδρα της πρώτης, με τη σειρά να είναι στο 1-1.

Τα δεκάλεπτα: 17-27, 26-24, 19-16, 15-22

ΒΟΝΝΗ (Μουρς): Φλαγκ 6, Φομπς 17, Γκρίσελ 7, Κένεντι 8, Γουάτσον 8, Μπλαντ, Φρέι 21, Κέρκγουντ 2, Κοχ, Παπέ 2, Σενγκφέλντερ 6, Τίμαν

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σπανούλης): Ντάνγκουμπιτς 2, Κασελάκης 5, Λοβ 16, Ράγκλαντ 21, Ρένφρο 5, Χουγκάζ 6, Μήτρου Λονγκ 15, Πουλιανίτης 3, Τόμπσον 14, Γουίλιαμς 2, Ξανθόπουλος, Ζουγκρής

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button