Τρόπος Ζωής

Το «πεσμένο» στήθος και η «τριχόπτωση» – Galaksias Portal News

Με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο η Ελένη Φουρέιρα στο πλευρό της Έλενας Χαραλαμπούδη απέδειξε πως διαθέτει ταλέντο και στην υποκριτική και μπορεί να αυτοτρολάρεται.

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε σε ένα από τα βίντεο της Έλενας Χαραλαμπούδη, γνωστή ως 5 Minute Mum και αναφέρθηκε στην… μητρότητα. Η 5 Minute Mum έχει γίνει γνωστή στους χρήστες του διαδικτύου καθώς σατιρίζει με μοναδικό τρόπο τις μανούλες σε διάφορες εκφάνσεις της καθημερινότητας…

Στο νέο βίντεο μανούλες συγκεντρώνονται σε ένα μαμαδογκρούπ και ξαφνικά μπαίνει μέσα η «ταλαιπωρημένη» μαμά Φουρέιρα. Στην περιγραφή του βίντεο γράφει: «Όχι αλήθεια φανταστείτε να έχετε μαζευτεί στην ομάδα μαμάδων με όνομα ΘΕΤΙΚΌΣ ΔΕΣΜΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑΣ και να μπαίνει η Ελένη Φουρέιρα Όντως. Και να αρχίζει να μοιράζεται και εκείνη την εμπειρία της από τη μητρότητα. Και να λέει ότι και εκείνη έχει θέμα με τον ύπνο και δεν κοιμάται. Ότι και σε εκείνη της έχουν πέσει τα μαλλιά μετά το θηλασμό και έχει χάσει την ελαστικότητα της.

Και φανταστείτε να είναι σε αυτό το γκρουπ η εναλλακτικιά, η γλυκιά μανούλα-κουτσομπολούλα (γκρούπι της Ελένης) και η μανούλα με τα 4 παιδιά που απλά πήγε εκεί για να κοιμηθεί και να μην μπορούν να δουν πραγματικά πίσω από την εικόνα. Όταν στα σκάει η μητρότητα όλες έχουμε πάνω κάτω τα ίδια θέματα. Και τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε πίσω από την εικόνα αυτά τα προβλήματα. Αλλά υπάρχουν.

Γυναίκες. Να είστε δυνατές. Πάνω από όλα αληθινές. FUEGO.

Ευχαριστούμε τη Mother of all of us,τη θεότητα @foureira που ήρθε και μοιράστηκε την αλήθεια της και μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε για αλλά 100 χρόνια αυτό το κανάλι. Σε αγαπάμε».

Δείτε το βίντεο:

Το βίντεο κυκλοφόρησε με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας

To άρθρο Η Ελένη Φουρέιρα στο 5 Minute Mum: Το «πεσμένο» στήθος και η «τριχόπτωση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button