ΑθλητικάΕνημέρωση

ΑΕΚ – Ολυμπιακός LIVE για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 – Galaksias Portal News

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με τις δύο ομάδες να “καίγονται” για τη νίκη στη “μάχη” για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Ολυμπιακός έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία με 5 βαθμούς λιγότερους από την ΑΕΚ, η οποία όμως με τη σειρά της, είδε τον ΠΑΟΚ να την προσπερνάει στην κορυφή, με το διπλό νωρίτερα επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Παρακολουθήστε LIVE το ΑΕΚ – Ολυμπιακός από το Newsit.gr

Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες για το πρωτάθλημα δεν υπήρξε νίκη γηπεδούχου. Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να επικρατήσει στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά σε εντός έδρας αναμέτρηση η τελευταία της νίκη ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου 2017 με 3-2.

Από τότε υπάρχουν δέκα αναμετρήσεις με τους Κιτρινόμαυρους ως γηπεδούχους, όπου έχουν σημειωθεί πέντε ισοπαλίες και πέντε νίκες του Ολυμπιακού. Οι επτά ήταν στο ΟΑΚΑ και οι τρεις τελευταίες στη Νέα Φιλαδέλφεια, με δύο διαδοχικές ισοπαλίες στα τελευταία τους ματς εκεί, με 0-0 και 1-1.

Το δημοφιλέστερο σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι το 1-1 με έντεκα εμφανίσεις, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ με εννέα παρουσίες, μαζί με τις λευκές ισοπαλίες (9). Τα πιο συχνά σκορ στις νίκες του Ολυμπιακού είναι το 1-0 και το 2-1 με πέντε παρουσίες.

68 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

22 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

25 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

21 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 79-81

To άρθρο ΑΕΚ – Ολυμπιακός LIVE για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button