ΑθλητικάΕνημέρωση

Έμεινε στο μηδέν το ματς στις Σέρρες – Galaksias Portal News

Πανσερραϊκός και Ατρόμητος δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο μεταξύ τους ματς που έγινε στο Δημοτικό στάδιο Σερρών (0-0), σε ματς για την 24η αγωνιστική στη Super League

Χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των Σερρών ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League. Οι δυο ομάδες πήραν έτσι από ένα βαθμό και να συνεχίζουν χέρι-χέρι στη διοργάνωση, καθώς ισοβαθμούν στην όγδοη θέση με 24 πόντους έκαστος.

Ο Πανσερραϊκός είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά οργανωμένοι και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, σε ένα παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό και λίγες συγκινήσεις.

Στο 26΄ ένα καλό φάουλ του Ουάρντα έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα, ενώ στο 38΄ ο Χατζηστραβός πλάσαρε ψηλά άουτ από τα όριο της μεγάλης περιοχής, σε αυτή την «υποψία» φάσης.

Στο 51΄ η ομάδα του Γκαρσία απείλησε με τον Στάικο, που βρήκε χώρο για να σουτάρει από μακριά στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν για πρώτη φορά μόλις στο 63ο λεπτό, όταν από προσπάθεια του Έντερ ο Κούεν σούταρε και ο Χόβαν απέκρουσε σε κόρνερ.

Ένα κόρνερ που εκτέλεσε απευθείας ο Κούντε προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού, τον οποίο υποχρέωσε σε δύσκολη απόκρουση.

Στο 78΄ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Έντερ έστειλε την μπάλα με σουτ στην αγκαλιά του Χόβαν στο 86΄ ο Γούλερι πρόλαβε την έξοδο του Τσιντώτα αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι, στην τελευταία μεγάλη στιγμή του αγώνα.

To άρθρο Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-0: Έμεινε στο μηδέν το ματς στις Σέρρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button