Κόσμος

Η FIFA απέρριψε την έφεση του Λουίς Ρουμπιάλες για το φιλί του στην Ερμόσο – Galaksias.com

Η Επιτροπή Εφέσεων της FIFA απέρριψε την προσφυγή του πρώην προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (RFEF), Λουίς Ρουμπιάλες, κατά της τριετούς απαγόρευσης ενασχόλησής του από όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο.

Ο Ρουμπιάλες αποκλείστηκε από το διοικητικό όργανο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τον Οκτώβριο, μετά τα περιστατικά που ήρθαν στη δημοσιότητα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, όταν φίλησε την Ισπανίδα διεθνή ποδοσφαιρίστρια Τζένιφερ Ερμόσο στα χείλη και άρπαξε τον καβάλο του πανηγυρίζοντας.

Ο Ρουμπιάλες, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του τον Σεπτέμβριο, είπε ότι το φιλί ήταν συναινετικό, αλλά η Ερμόσο υποστήριξε ότι δεν ήταν, υπογραμμίζοντας ότι «δεν θα ανεχθεί να αμφισβητηθεί ο λόγος μου».

Ανακοινώνοντας την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεών της, η FIFA είπε ότι «επαναλαμβάνει την απόλυτη δέσμευσή της να σέβεται και να προστατεύει την ακεραιότητα όλων των ανθρώπων και να διασφαλίζει ότι τηρούνται οι βασικοί κανόνες αξιοπρεπούς συμπεριφοράς».

Η έφεση στη FIFA απέτυχε, ωστόσο η ποινή που επιβλήθηκε στον Ρουμπιάλες εξακολουθεί να υπόκειται σε ενδεχόμενη προσφυγή στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS).

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button