Κόσμος

Δεν μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο – Η καταγγελία της μητέρας του – Galaksias.com

Ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση του θανάτου του 47χρονου Αλεξέι Ναβάλνι όπου έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε αρκετές χώρες της Δύσης, και  με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να θεωρείται κατά πολλούς  ηθικός αυτουργός για την απώλεια του πολιτικού αντιπάλου του, το θρίλερ συνεχίζεται.

Ενώ η μητέρα του ενημερώθηκε για να παραλάβει τη σορό του γιου της στο νεκροτομείο της Σαλέχαρντ που βρίσκεται κοντά στην σωφρονιστική αποικία IK3 που κρατούνταν, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Σύμφωνα με αναρτήσεις του δικηγόρου της οικογένειας Ναβάλνι η σορός του 47χρονου ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης, δεν έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο.

Η εκπρόσωπος του Ναβάλνι, η Κίρα Γιάρμις, έγραψε την πλατφόρμα Χ ότι ένας δικηγόρος του και η μητέρα του, η Λιουντμίλα Ναβάλναγια, έφτασαν στο νεκροτομείο όπου τους παρέπεμψαν οι σωφρονιστικές αρχές. Όμως το νεκροτομείο ήταν κλειστό, μολονότι από τη φυλακή τους διαβεβαίωναν ότι λειτουργούσε και ότι η σορός ήταν εκεί.

Μόλις ο δικηγόρος τηλεφώνησε στο νούμερο που ήταν αναρτημένο στην πόρτα. Του απάντησαν ότι ήταν ο έβδομος που καλούσε σήμερα και ότι «η σορός του Αλεξέι δεν ήταν στο νεκροτομείο».

Μια εξέλιξη που περιπλέκει την υπόθεση του ανεξήγητου θανάτου που φαίνεται να σημειώθηκε χθες.

Σε δημοσίευμα του Νexta.tv η Λιουντμίλα Ναβάλναγια απεικονίζεται να φτάνει στην σωφρονιστική αποικία υποβασταζόμενη. Τ

Όπως αναφέρεται τόσο η ίδια όσο και ο δικηγόρος του θέλουν να τους αποδοθεί άμεσα η σορός της ηγετικής μορφής της ρωσικής αντιπολίτευσης που πέθανε χθες Παρασκευή, σε απομονωμένη φυλακή στον Αρκτικό Κύκλο.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button