Επικαιρότητα

Συνελήφθησαν δυο μαθητές με ναρκωτικά έξω από σχολικό συγκρότημα – Galaksias.com

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι δυο μαθητές εντοπίστηκαν την ώρα που έφευγαν από το σχολικό συγκρότημα και σε σωματικό έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν δέκα αυτοσχέδιες συσκευασίες

Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης της, εντόπισε και συνέλαβε χθες έξω από σχολικό συγκρότημα της Αθήνας, δυο μαθητές (εκ των οποίων ο ένας ανήλικος), στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, ενώ το απόγευμα η Αστυνομία συνέλαβε και την 47χρονη μητέρα του ανηλίκου κατηγορούμενου, για παραμέληση εποπτείας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι δυο μαθητές εντοπίστηκαν την ώρα που έφευγαν από το σχολικό συγκρότημα και σε σωματικό έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν δέκα αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 14,1 γραμμάρια κάνναβης.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των δυο συλληφθέντων, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 6 σουγιάδες και 2 μαχαίρια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button