ΑθλητικάΕνημέρωση

«Αρχίζει το ματς» λέει ο Δημήτρης Παπαστεργίου και εξηγεί τον τρόπο που οι πολίτες θα βγάζουν ψηφιακό εισιτήριο – Galaksias Portal News

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου πρωταγωνιστεί σε ένα απολαυστικό video και προσπαθεί να να εξηγήσει τη διαδικασία με την οποία οι φίλαθλοι θα κλείνουν ψηφιακά εισιτήριο μέσω του Gov.gr Wallet και θα μπαίνουν στα γήπεδα

“Οι φίλαθλοι από σήμερα μπαίνουμε στο γήπεδο με ασφάλεια, με το εισιτήριό μας στο Gov.gr Wallet. Αρκεί βέβαια να έχει αγώνα…!” αναφέρει η λεζάντα του video που πόσταρε -και πρωταγωνιστεί- ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Θυμίζουμε ότι από την Τρίτη 9 Απριλίου τίθεται σε ισχύ η ψηφιακή εισόδου στα γήπεδα και η ταυτοποίηση μέσω του Gov.gr Wallet, όπως ανακοίνωσαν τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Tickets.gov.gr: Σε λειτουργία η ψηφιακή διαδικασία εισόδου στα γήπεδα – Όλα τα βήματα

Από την εξέδρα ενός γηπέδου, ο κ. Παπαστεργίου εξηγεί με απλό τρόπο τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθούν -πλέον- οι πολίτες, για παρακολουθούν αγώνες της Super League 1, καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο τέλος του video τονίζεται πως -για λόγους προσαρμογής των φιλάθλων- έως τος 15 Μαςιου ισχύει υβριδικό σύστημα εισόδου στα γήπεδα, με ψηφιακό εισιτήριο στο Gov.gr Wallet αλλά και με συμβατικό εισιτήριο, ώστε οι φίλαθλοι και οι Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες να έχουν τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής στη νέα διαδικασία και να προετοιμαστούν καταλλήλως.

 

To άρθρο Tickets.gov.gr: «Αρχίζει το ματς» λέει ο Δημήτρης Παπαστεργίου και εξηγεί τον τρόπο που οι πολίτες θα βγάζουν ψηφιακό εισιτήριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button