Τρόπος Ζωής

Τα λόγια αγάπης για τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά τη γέννηση της κόρης τους – Galaksias Portal News

Την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής τους βιώνουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση. Το ζευγάρι καλωσόρισε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέον είναι έτοιμοι για το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Η Δήμητρα Βαμβακούση, εμφανώς συγκινημένη επέλεξε τα social media για να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι της ευχήθηκαν για το χαρμόσυνο γεγονός. Μα πάνω απ΄ όλα, απηύθυνε τη μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη στον σύντροφο της ζωής της, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η νεαρή πρώην αθλήτρια και μοντέλο, εξέφρασε δημόσια την αγάπη της για τον σύζυγό της επιλέγοντας λόγια αγάπης, αποκαλώντας τον «συνοδοιπόρο που θα ήθελε κάθε γυναίκα».

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας τόσο πολύ. Χρειάζομαι χρόνο να γνωρίσω το μικρό μου πλασματάκι για αυτό θα σας απαντήσω σταδιακά.

Σε ευχαριστώ Γιώργο μου, ξέρεις εσύ! Δεν άφησες να μας λείψει τίποτα άλλωστε. Είσαι ο γιος, άντρας, εγγονός, ανιψιός, φίλος, συνοδοιπόρος που θα ήθελε κάθε γυναίκα. Με έκανες μητέρα», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Αναδημοσίευσε μάλιστα το βίντεο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να κρατά στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη τους.

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο «Ντάνος», κατά τη έξοδο του ζευγαριού από το μαιευτήριο.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι σχεδιάζουν να δώσουν στην κορούλα τους το όνομα της μητέρας του.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ λίγες ώρες αργότερα η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, έφυγε από τη ζωή έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

To άρθρο Δήμητρα Βαμβακούση: Τα λόγια αγάπης για τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά τη γέννηση της κόρης τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button