Τρόπος Ζωής

Ραντεβού για τη Ho.Re.Ca. κλείνει η Kawacom Hellas – Galaksias Portal News

Για μια ακόμα χρονιά η Kawacom δίνει το ετήσιο ραντεβού της στη Ho.Re.Ca., τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τον κλάδο της Φιλοξενίας και Μαζικής Εστίασης στην Ελλάδα.

H έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 12 Φεβρουαρίου στους χώρους του METROPOLITAN EXPO, και θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά την εμπορική συνάντηση της χρονιάς για τους επαγγελματίες του χώρου της καφεστίασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Kawacom Hellas SA είναι μια ελληνική εταιρεία εμπορείας και επεξεργασίας καφέ, όπου όλες οι διαδικασίες πέρα από την καλλιέργεια του καφέ, γίνονται εντός των συνόρων. Μάλιστα, η ειδοποιός διαφορά της από άλλες εταιρείες είναι η απευθείας προμήθεια πράσινου καφέ από τις φάρμες, χωρίς μεσάζοντες.

Τι θα περιλαμβάνει η παρουσία της Kawacom:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Hall 1 & Stand C06- D06 η Kawacom μας υποδέχεται με το διεθνές brand Ipanema Espresso, έναν καφέ 100% Arabica, single estate & single origin από την ομώνυμη φάρμα Ipanema στη Βραζιλία. Ο καφές Ipanema Espresso ξεχωρίζει χάρη στις πολλαπλές του διακρίσεις σε ποιότητα & γεύση, κερδίζοντας για φέτος το Cup of Excellence, ενώ ταυτόχρονα προάγει το υγιές εμπόριο, τη βιώσιμη γεωργία και τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τις πιστοποιήσεις Rainforest Alliance, UTZ & Fair Trade.

Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μονοποικιλιακούς καφέδες από το brand Kawa Coffees. Πιο συγκεκριμένα, θα ταξιδέψουμε γευστικά στη Λατινική Αμερική με Costa Rica – Finca Tobosi ποικιλίας red bourbon & στην Αφρική με τον Ethiopia Yirgacheffe ποικιλίας Heirloom.

Η φετινή χρονιά αποτελεί σταθμό για την εταιρεία Kawacom καθώς συμπληρώνονται 20 χρόνια από την ίδρυσή της. Γι’ αυτόν το λόγο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσία της στην κορυφαία εμπορική διοργάνωση του κλάδου και μας υπόσχεται πολλές εκπλήξεις στο ανανεωμένο περίπτερό της.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button