Επικαιρότητα

Απώλειες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022, 15:22

Οι κεντρικές τράπεζες ανά τον κόσμο αυξάνουν τα επιτόκια για την αντιμετώπση του πληθωρισμού, συσφίγγοντας τη νομισματική πολιτική και πλήττοντας ευθέως την ανάπτυξη και τα βασικά καύσιμα αναγκάζονται σε καθοδική πορεία. Τόσο το αέριο όσο και πετρέλαιο καταγράφουν απώλειες και σήμερα, Δευτέρα.

Το αμερικανικό αργό παράδοσης Οκτωβρίου υποχώρησε κατά 0,4% στα 84,81 δολάρια το βαρέλι στο Λονδίνο. Το μπρεντ για διακανονισμού Νοεμβρίου ήταν σταθερό και διαμορφώθηκε κάτω από τα 91,4 δολάρια το βαρέλι.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του ευρωπαϊκού φυσικού αερίου υποχώρησαν στο χαμηλότερο επίπεδό των τελευταίων δύο τιμών, καθώς οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις τόσο σε επίπεδο Ένωσης όσο και σε επίπεδο μεμονωμένων κρατών εντείνουν τις προσπάθειές τους για να αντιμετωπίσουν την ενεργειακή κρίση ενόψει ενός δύσκολου χειμώνα για τη Γηραιά Ήπειρο.

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022, 16:09

Πηγή

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger