Τρόπος Ζωής

Ο Προσινέτσκι ανέλαβε το Μαυροβούνιο – Galaksias Portal News

Ο Κροάτης πρώην παίκτης Ρόμπερτ Προσινέτσκι συμφώνησε να αναλάβει προπονητής της ομάδας του Μαυροβουνίου για τουλάχιστον ένα χρόνο, με την οποία θα κάνει το ντεμπούτο του στις 21 Μαρτίου σε φιλικό με τη Λευκορωσία, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η ομοσπονδία της βαλκανικής χώρας.

Ο 55χρονος Προσινέτσκι, αντικαθιστά τον Μίοντραγκ Ραντούλοβιτς, ο οποίος αποχώρησε από τη θέση τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο ιστορικός μέσος θα είναι ο έβδομος προπονητής στην ιστορία της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου, της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας που ανεξαρτητοποιήθηκε το 2006.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Προσινέτσκι ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα την ίδια χρονιά ως βοηθός της Εθνικής Κροατίας. Έκτοτε έχει διευθύνει συλλόγους όπως ο Ερυθρός Αστέρας, η Καϊσερίσπορ και η Ολίμπια Λιουμπλιάνας, καθώς και οι εθνικές ομάδες του Αζερμπαϊτζάν και της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης.

Ως παίκτης έπαιξε για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τον Ερυθρό Αστέρα, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, ενώ έπαιξε και για τις εθνικές ομάδες της Γιουγκοσλαβίας και, μετά, της Κροατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button