Τρόπος Ζωής

Kάλεσμα της ΠΑΕ στον κόσμο – Galaksias Portal News

Με αφορμή την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν, που βρίσκει τον Άρη να υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Κυριακή 3/03, 19:30, Novasports Prime), η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αφενός καλεί τους οπαδούς να προστατέψουν την ομάδα, αφετέρου να δώσουν το σύνθημα εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Play Off και Κύπελλο (Τετάρτη 6/03 στις 19:00 ο εντός έδρας επαναληπτικός ημιτελικός με τον Παναιτωλικό).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η regular season του πρωταθλήματος ‘’Stoiximan Super League’’ ολοκληρώνεται αύριο, Κυριακή, με το ντέρμπι κόντρα στην Α.Ε.Κ. (19:30).

Η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει τους φιλάθλους ότι οι θύρες του ‘’Κλεάνθης Βικελίδης’’ θα ανοίξουν στις 17:30 και τους καλεί να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους, ώστε να αποφύγουν τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής.

Η ΠΑΕ Άρης, επίσης, υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι βάσει του νέου αθλητικού νόμου, αποτελεί ύψιστη υποχρέωση όλων μας να προστατέψουμε την ομάδα μας και το γήπεδό μας. Ακολουθούν κρίσιμες αναμετρήσεις και η ομάδα σάς χρειάζεται δίπλα της σε κάθε αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απαγορεύεται η χρήση και ρίψη κροτίδων, βεγγαλικών, πυρσών, φωτοβολίδων, όπως και τα πανό με πολιτικά, θρησκευτικά μηνύματα.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί αυστηρός έλεγχος και κανείς φίλαθλος δεν θα μπορεί να προσεγγίσει και να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο.

Τονίζουμε ότι ο νέος αθλητικός νόμος προβλέπει αυστηρές ποινές που είναι άμεσα εφαρμόσιμες.

Η ΠΑΕ Άρης έχει τη βεβαιότητα ότι για μια ακόμη φορά ο κόσμος του Άρη θα παραδώσει μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς, βοηθώντας την ομάδα μας να φτάσει στο στόχο της και έχοντας στο μυαλό ότι ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια.

ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ!».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button