Τρόπος Ζωής

Οι πρώτες γιορτές ήταν θλιμμένες, τις νύχτες δεν τα καταφέρνω – Galaksias Portal News

Πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια χωρίς τον Κώστα Βουτσά! Η Αλίκη Κατσαβού αναφέρθηκε στον άντρα της ζωής της, τον αείμνηστο ηθοποιό, και μίλησε για την απώλειά του.

Μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», η Αλίκη Κατσαβού είπε, πως «τον Κώστα Βουτσά τον γνώρισα όταν με φώναξαν να παίξω στο «Ένα παιδί μετράει τα άστρα» και παρτενέρ μου ήταν εκείνος. Είναι πολύ δύσκολο το κομμάτι της απώλειας, δεν θα τακτοποιηθεί αυτό το κομμάτι της απουσίας από τη ζωή μου. Ο χρόνος δε γιατρεύει, απλά κάποια στιγμή αποφασίζεις ότι δεν μπορείς να μένεις πίσω, επειδή ο κύκλος της ζωής και του θανάτου είναι έτσι».

Εκείνος που προσφέρει χαρά στην καθημερινότητά της είναι ο γιος της, Φοίβος.

«Δυσκολεύομαι να βρω το χιούμορ και τη χαρά της ημέρας, αλλά ευτυχώς έχω τον Φοίβο. Ο Φοίβος μιλάει με αγάπη για τον πατέρα του, αλλά κάποιες φορές εκφράζει την στενοχώρια του για την απουσία του. Βρίσκεται σε ένα στάδιο που θυμώνει όταν του λένε ότι μοιάζει στον πατέρα του. Ο Φοίβος μου είπε να μην πετάξω το γραφείο του Κώστα Βουτσά, γιατί του θυμίζει τον πατέρα του».

«Όλα μου θυμίζουν τον Κώστα σε ανύποπτο χρόνο, καμιά φορά το κάνω εγώ και συντηρώ τα πράγματα για να τον θυμάμαι», είπε η Αλίκη Κατσαβού και συνέχισε:

«Ο Κώστας Βουτσάς είχε μία γνήσια κι έντονη αγάπη για τη ζωή. Οι πρώτες γιορτές χωρίς τον Κώστα ήταν θλιμμένες, εξακολουθεί να ισχύει αυτό. Η διάφορα ηλικίας ναι μεν ήταν μεγάλη, αλλά ο Κώστας δεν ήταν ένας συνηθισμένος μεγάλος και δεν τον ενδιέφερε να δει τον αρνητικό σχολιασμό. Στο δρόμο έλεγαν του Κώστα «μπράβο, τι καλό κορίτσι» για μένα», είπε.

 

Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά συμπληρώνονται τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου. Η τελευταία του σύζυγος, Αλίκη Κατσαβού συγκινεί στην ανάρτησή της για την απώλεια του ηθοποιού με τον οποίο απέκτησαν μαζί τον γιο τους, Φοίβο.

«Αδειάζει ο κόσμος με τόσους τρόπους δίχως εσένα! Έλεγες: ”από πάνω μας κυκλοφορούν μοίρες… καλομοίρες και κακομοίρες. Κι αν είσαι γκρινιάρης, κλαψιάρης και κακός σε βρίσκουν οι κακομοίρες και λένε, πάμε να του δώσουμε κι άλλη δυστυχία να τον κάνουμε για πάντα δικό μας. Κι αν είσαι γελαστός, αισιόδοξος και καλός σε βρίσκουν οι καλομοίρες και λένε πάμε να τον γεμίσουμε ευτυχία να τον έχουμε δικό μας”.

Τις μέρες Κώστα κάπως τα καταφέρνω να κρατώ τις καλομοίρες που είχες μαζέψει, αλλά τις νύχτες που βραδιάζει ο κόσμος χωρίς εσένα δεν τα καταφέρνω πάντα», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού για τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

To άρθρο Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: Οι πρώτες γιορτές ήταν θλιμμένες, τις νύχτες δεν τα καταφέρνω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button