Επικαιρότητα

Π. Ματιάκης- Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ. «Είμαι αισιόδοξος πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε»

 

Συνεδρίασε χθες Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 για πρώτη φορά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης υπό την Προεδρία του κ. Παναγιώτη Ματιάκη.

Ο νέος Πρόεδρος αναφερόμενος στο ξεκίνημα της νέας αυτής περιόδου για τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. δήλωσε ότι: «Ο ρόλος και η σημασία της λειτουργίας της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης έχει αναγνωριστεί και καταξιωθεί χάρη στις πολύτιμες υπηρεσίες που παρέχει σε μια σειρά ζωτικούς τομείς της κοινωνίας μας, αλλά και στη συμβολή της στη γενικότερη αναπτυξιακή προσπάθεια της περιοχής μας.

Αναλαμβάνοντας τη Διοίκηση της γνωρίζουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά είμαστε αποφασισμένοι σε συνεργασία με τις υπηρεσίες, τα στελέχη και όλους τους εργαζόμενους της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών.

Για μας, η σωστή και ειλικρινής συνεργασία με τους πολίτες θα είναι ο μόνιμος και σταθερός οδηγός μας, καθώς η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. δημιουργήθηκε και λειτουργεί προς όφελος τους, και γι’ αυτό έχουμε υποχρέωση όλοι μας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι εργαζόμενοι αλλά και οι πολίτες που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της, να την προστατέψουμε με κάθε τρόπο και να την εξελίξουμε όσο περισσότερο γίνεται.

Είμαι αισιόδοξος πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button