Χωρίς κατηγορία

ΑΣΕΠ: Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για τις μόνιμες προσλήψεις σε ΕΛ.ΣΤΑΤ/ΕΚΑΠΤΥ

ΑΣΕΠ – ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Για μία εβδομάδα ακόμα, και συγκεκριμένα μέχρι την επόμενη Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021, θα έχουν τη δυνατότητα οι υποψήφιοι να καταθέσουν την αίτηση τους για συμμετοχή στην προκήρυξη του 5Ε/2020 του ΑΣΕΠ που αφορά μόνιμες προσλήψεις στην ΕΛ.ΣΤΑΤ και το Ε.Κ.Α.Π.Τ.Υ.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών στην ανωτέρω διαδικασία ξεκίνησε στις 22 Ιανουαρίου 2021 ημέρα Παρασκευή και λήγει στις 10 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 5Ε/2020 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση έξι (6) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία (Ε.Κ.Α.Π.Τ.Υ.) Α.Ε. με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και έξι (6) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 (Α΄ 28), όπως ισχύει.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε΄).

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΔΩ

Source link

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close