Τρόπος Ζωής

«Τιμή και υπερηφάνεια για μένα η Εθνική» – Galaksias Portal News

Η αποστολή της εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών αναχώρησε για την Ολλανδία, όπου αύριο (26/2, 20:30) θ’ αντιμετωπίσει τους «οράνιε» για την 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2025.

Μεταξύ των διεθνών και ο Ναζ Μήτρου Λονγκ, ο οποίος εξέφρασε την ανυπομονησία του, προκειμένου να ζήσει αυτό το συναίσθημα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ενθουσιασμένος και λίγο ανυπόμονος για το αυριανό παιχνίδι. Είναι τιμή και υπερηφάνεια να φοράω αυτά τα χρώματα, αυτήν την φανέλα, υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Το περίμενα πολύ καιρό αυτό.

Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ μεγάλη για την ομάδα και την προετοιμασία της και είμαι πολύ συγκεντρωμένος ώστε να μπορέσω να βοηθήσω. Όποιος παρακολουθεί τον Τόμας (σ.σ. Γουόκαπ), ξέρει ότι δεν είναι εγωιστής ως παίκτης, ότι μπορεί να οδηγήσει μια ομάδα. Ως παίκτης το έδειξε και πριν από δύο ημέρες στον αγώνα με την Τσεχία. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω παρόμοια πράγματα.

Ο κόουτς Σπανούλης μας οδηγεί στην σωστή κατεύθυνση με το πάθος του και την ενέργειά του. Θέλω να κάνω ότι μου ζητήσει η ομάδα και να αφήσω τα πάντα στο παρκέ. Η μητέρα μου από την ημέρα που τελείωσα το κολλέγιο, έκανε ότι μπορούσε για να πάρουμε το διαβατήριο και έκλαψε την ημέρα που έγινε πραγματικότητα. Θέλουμε κι εγώ και ο αδελφός μου, όποτε μας δίνεται η ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε την χώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button