ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Ανυπομονώ για τον πρώτο μου τίτλο, σκοπεύω να μείνω αν έρθει η κατάλληλη πρόταση» – Galaksias Portal News

Την πρόθεσή του να μείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν αν του γίνει η κατάλληλη πρόταση εξέφρασε ο Κέντρικ Ναν σε συνέντευξή του, με τον Αμερικανό άσο να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο επικείμενο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «basketnews»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την δήλωση πριν το ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Νιώθω καλά με αυτό. Είπα απλώς τι πρόκειται να συμβεί. Eίναι η δύναμη της θέλησης. Όταν την έχεις, έχεις μία υπέροχη ομάδα και συμπαίκτες που είναι έτοιμοι να παίξουν, τα πάντα μπορεί να συμβούν. Αλλά έκανε τη δήλωση σε σχέση με αυτό που ρώτησε η δημοσιογράφος. Ανέφερε πως έκανε όλο τον δρόμο από την Τουρκία για να έρθει και έπρεπε να της απαντήσω».

Για τον τρόπο που πανηγύρισε ο Αταμάν μετά το ματς: «Ανέφερε την ιστορία που έχει απέναντι στη Φενέρ, αλλά ό,τι λέει μένει στα αποδυτήρια. Οπότε ας το ξεχάσουμε».

Για την απόδοση των Καλαϊτζάκη και Χουάντσο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε: «Ήταν τεράστιοι κόντρα στη Φενέρ. Ο Χουάντσο προπονήθηκε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα. Η νοοτροπία του αναβαθμίστηκε και μπορώ να το πω. Τον χρειαζόμαστε για να πάμε μπροστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το Final-8 του Κυπέλλου: «Είναι ένα challenge γιατί κανείς δεν έχει παίξει τρία παιχνίδια μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ειδικά στα μέσα του Φλεβάρη, όταν οι παίκτες αρχίζουν να γίνονται κάπως νωθροί και τα σώματα είναι παρόμοια. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Θα πρέπει να προετοιμάσουμε τα σώματά μας, πνευματικά και ψυχολογικά και αν είμαστε έτοιμοι. Ανυπομονώ να κερδίσω τον πρώτο μου τίτλο».

Για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ ωραία στην Αθήνα και ήδη τα έχουμε όλα βάλει στη θέση τους. Πραγματικά σκοπεύω να μείνω αν έρθει η κατάλληλη πρόταση».

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button