Επικαιρότητα

Ο ΟΦΗ θα επιστρέψει σοφότερος στη Volleyleague, “στοίχημα” να κρατήσει τον κόσμο των “τελικών”…

Ο ΟΦΗ θα επιστρέψει σοφότερος στη Volleyleague, “στοίχημα” να κρατήσει τον κόσμο των “τελικών”…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λένε πως το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στην κορυφή αλλά το να μείνεις σε αυτή! Επίσης λένε πως πρέπει να είσαι δυνατός γιατί αν πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς! Και πράγματι όλα αυτά έχουν βγει μέσα από τη ζωή και βρίσκουν…την απόλυτη εφαρμογή και στον χώρο του αθλητισμού! Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ είχε δύσκολο έργο στη μεγάλη κατηγορία και δεν ήταν εύκολο να μείνει εκεί για πάντα μετά από την πρώτη και ιστορική άνοδο!

Ωστόσο από τη στιγμή που έχει έναν πρόεδρο που δεν σταματάει…να βάζει το χέρι στην τσέπη και παράλληλα οργανώθηκε περισσότερο σε όλα τα επίπεδα εμείς περιμέναμε ότι η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία θα ήταν θέμα χρόνου!
Εμείς λοιπόν μετά και τη χθεσινή οριστικοποίηση της ανόδου για τον ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία, την οριστικοποίηση της επιστροφής του για την ακρίβεια, το πάμε κι ένα βήμα παραπάνω!

Είμαστε βέβαιοι ότι ο ΟΦΗ θα είναι σοφότερος επιστρέφοντας  στη Volleyleague! Γιατί η εμπειρία έλειπε και η οργάνωση (δεν ήταν στον βαθμό που θα έπρεπε).

Ένα στοίχημα βέβαια θα είναι και το…να μείνει ένας μεγάλος αριθμός φιλάθλων στις κερκίδες του ΒΑΚ από αυτούς που βρέθηκαν στο κλειστό στα δύο παιχνίδια με τον Πανιώνιο. Και δεν λέμε καλά και εμπορικά τα παιχνίδια με τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες αλλά ο ΟΦΗ θα θέλει τον κόσμο στα παιχνιδια που θα κρίνουν την παραμονή!
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button