ΕνημέρωσηΠολιτική

Στον εισαγγελέα ο 48χρονος που πιθανότατα άφησε έγκυο την ανήλικη – Galaksias Portal News

Σε… δόσεις αναμένεται απολογηθούν σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου στον ανακριτή οι τρεις δράστες για την υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης στο Ρέθυμνο.

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου θα περάσει πρώτα ο 48χρονος Ρουμάνος πιθανολογούμενος πατέρας του μωρού καθώς είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της εννέα μήνες πριν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άλλοι δύο, ο 44χρονος Ρουμάνος, λατζέρης στο επάγγελμα, που είχε σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη το 2022 καθώς και ο 56χρονος, σύντροφος της μητέρας της 15χρονης, ο οποίος εξίσου είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της αναμένεται να απολογηθούν αύριο Τρίτη.

Ο εισαγγελέας άσκησε και στους τρεις κακουργηματικές διώξεις.

Η εγκυμοσύνη και οι έρευνες των Αρχών

Όλα αποκαλύφθηκαν στις αρχές Μαρτίου όταν η 15χρονη έφθασε με τη μητέρα της στο νοσοκομείο Ρεθύμνου σε προχωρημένη κύηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, είχε επισκεφτεί έναν ιδιώτη γυναικολόγο καθώς είχε προβλήματα με την έμμηνο ρήση της, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι είναι έγκυος. Εκεί ο γυναικολόγος της ανέφερε πως βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και την συμβούλεψε να πάει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Στις αρχές Μαρτίου η 15χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιές κοριτσάκι με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως δεν ήταν γνωστό ποιος είναι ο πατέρας.

Άμεσα οι γιατροί και η διοίκηση του νοσοκομείου ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία ξεκίνησε τις έρευνες ενώ την 15χρονη άρχισε να παρακολουθεί ψυχίατρος.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης και των καταθέσεων που έλαβαν οι αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν πως η ανήλικη από την ηλικία των 13 χρονών είχε πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Όπως διαπιστώθηκε ο πιθανολογούμενος πατέρας, ο σύντροφος της μητέρας της αλλά και ένα λατζέρης είχαν σεξουαλικές επαφές μαζί της, την τελευταία διετία.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button