ΕνημέρωσηΠολιτική

Ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών, ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Την ενίσχυση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης με περισσότερους αστυνομικούς ζητούν με γραπτό αίτημά τους προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ζητούν την ενίσχυση της Γ.Α.Δ.Θ. στις επικείμενες τακτικές μεταθέσεις. «Είναι επιβεβλημένη η ενίσχυση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης με τριψήφιο τουλάχιστον αριθμό αστυνομικών. Τονίζουμε για ακόμη μια φορά, ότι η εν λόγω ενίσχυση θα πρέπει να είναι στοχευμένη, έτσι ώστε όλες οι Διευθύνσεις και οι υπηρεσίες πρώτης γραμμής να ενισχυθούν ουσιαστικά. Σε συνδυασμό με την ορθή κατανομή του προσωπικού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα μπορούμε να μιλάμε εμπράκτως για εμφανή αστυνόμευση και αναβάθμιση του επιπέδου ασφαλείας των συμπολιτών μας», σημειώνουν τα μέλη της Ένωσης.

Όπως αναφέρουν στο αίτημά τους, παρά το ότι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης «ενισχύθηκε τα τελευταία χρόνια, η ενίσχυση αυτή δεν αποτυπώθηκε εμπράκτως σε πολλές από τις υπηρεσίες πρώτης γραμμής της πόλης, εξαιτίας της ίδρυσης νέων υπηρεσιών καθώς επίσης και της λάθος κατανομής του αστυνομικού προσωπικού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, «τα περισσότερα από τα 17 Αστυνομικά Τμήματα λειτουργούν με το 50% της προβλεπόμενης οργανικής δύναμης με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις να βγαίνουν κοινά περιπολικά για 2 ή και περισσότερα Αστυνομικά Τμήματα».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button